That's just me

The new kid

Hej mennesker!

Nu har jeg haft tre skoledage. Jeg syntes virkelig at det er svært at være den nye elev.
Jeg syntes det er svært når de andre sætter sig i en gruppe og snakker. Jeg er ikke typen som kan lide at gøre voldsomt meget opmærksom på mig selv, og de andre har nok i deres egne sager, og det er jo også forståeligt nok.
Har i nogle ideer til hvad jeg kan gøre for at komme godt ind i gruppen?
Har i prøvet at være den nye pige?
Jeg skal bare være tålmodig – og heldigvis har jeg jo nogle veninder udenfor skolen, for ellers ville hele tilværelsen nok lige pt. være lidt ensom. 
KNUS WHITTA.

5 kommentarer

 • Jeg har selv været 'den nye'. Dog var det i 4. så det var lidt nemmere. Jeg fandt en eller 2 som jeg kunne snakke med, og senere blev det så bedre med de andre. Jeg ved ikke om det virker for dig…
  Forresten er din blog virkelig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var 'den nye pige' i 6. klasse. Alle pigerne hadede mig, men drengene kunne godt lide mig. Jeg kom aldrig rigtigt ind i gruppen, men på en eller anden måde er jeg blevet rigtig gode venner med en pige, som i starten ikke kunne tåle synet af mig, og nu er vi 'bedsteveninder'/gode veninder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Org, forstår dig, søde!
  Man vil jo gerne være med i fælleskabet, men man vil heller ikke være i vejen.
  Mine bedste råd, du skal bare være dig selv, være den smilende og venlige person, som du jo er! <3
  Det er også vigtigt, at du går dagene imøde med en positiv indstilling til tingene.^^ held og lykke, Mollie Alberte. Jeg håber, at du får det godt i din nye tilværelsen! Hvis du har brug for en at skrive med, så skriver du bare, for jeg er her for dig, smukke, dejlige, kære og inspirerende dig.
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er du dog bare dejlig at give dig tid til dette indlæg.
  Dog er jeg lidt freaket ud af at du ved hvem jeg er, men jeg ikke ved hvem du er? 😛
  Du gjorde min dag lidt bedre der.
  KNUS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er dine bukser fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That's just me