My mom is literally a part of me. You can't say that about many people, except organ donors.

When you’re young, you should live out every weekend. Even if you look like a scarecrow, you just gotta go!

Hej Mennesker!
Nu smutter jeg i sommerhus, og nyder det voldsomt gode vejr.
Jeg har en masse ting som skal fejres.
Det har været en god skoleuge, og så kan jeg løfte sløret for endnu en god nyhed… Jeg har fået en sponsor-aftale til bloggen i hus! – Dvs. at jeg snart kommer til at samarbejde med et firma. – og det bliver helt sikkert også til gavn for de faste læsere, så husk lige at bliv fast, okay? 

KNUS WHITTA.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My mom is literally a part of me. You can't say that about many people, except organ donors.