Last day without brace!..

BRACEFACE!

Hej dejlige typer! 
Idag har været en rigtig hektisk dag. Af flere grunde.
Jeg har fået bøjle på, hvilket i nok også kan se på billederne foroven. Det sidste billede er måske til vildledende, men det er sådan min mund er kommet til at se ud, fordi bøjlen skubber min overlæbe frem.

Det gjorde slet ikke ondt, og jeg ved ikke om jeg blev skuffet eller lettet. Jeg har forberedt mig mentalt på at skulle være stærk og være sej, men der var ingen grund til at være stærk – for det var Piece of fucking cake.

Så har jeg også været til Dansk-prøve idag, og jeg kom hjem med et 12-tal! Det var egentlig et underligt senarie, da jeg kom ind for at høre min karakter.
Jeg har været meget ved siden af mig selv hele weekenden, fordi jeg ligesom har brugt min tid på at forberede mig mentalt på bøjledagen – og selvfølgelig var det også bøjlen som var i mine tanker da jeg fik min karakter. Derfor gik det ikke rigtigt op for mig at jeg havde fået et 12-tal, og først efter et minut eller noget begyndte jeg at juble.

Hvordan har i det?
KNUS WHITTA.

6 kommentarer

 • Tillykke med 12-tallet! Og din bøjle klæder dig rigtig godt. 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har set din blog før, og jeg synes du var utrolig smuk, dog kunne jeg ikke lide dine tænder – Jeg tror du bliver helt vidunderlig smuk, når den har rettet dine tænder ud og blevet taget af! Held og lykke med den<3

  ikkeeksisterende.blogspot.com
  Det ville betyde rigtig meget for mig, hvis du gider at tjekke min blog ud også?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser sød ud med bøjlen på! 🙂
  Og tilykke med dit tolvtal. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk! og dejlig blog!
  Jeg håber du vil tjekke min blog ud og evt. Deltage i min give away? http://www.michellebentzen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med tolvtallet, og bøjle klæder dig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker det din bøjle gør ved din mund, den for dig til at se så dejlig uskyldig ud når du så har lukket mund!:)<3

  Elsker din blog Alberte du er virkelig god:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last day without brace!..