Nytårskjoler!

Årets højtepunkt!..

Når jeg tænker tilbage på 2012 er der meget hurtigt to ting som jeg tænker på.
Det ene er min tur til Malaga med min dejlige kusine, og så er det London-turen med min bedsteveninde.
Jeg har desværre ikke nogle billeder fra Malaga-turen med min kusine, da billederne jeg tog er på hendes computer, hahah.
Nå, men jeg sad og kiggede på billeder fra året som gik, og gud hvor var det en dejlig tur med min bedsteveninde.
På daværende tidspunkt havde jeg aldrig været ude og rejse med andre end mine forældre og storebror, og derfor var det virkelig skønt. Det jeg husker bedst fra turen i London var da vi kørte over Tower Bridge i dobbeltdækkerbus. Vi stod på broen i bussen, og vinden blæste i vores hår, og vi grinede og nød det fantastiske syn. Dog var det bedste fra turen at det var mig og min bedstevenindes tur. At vi gjorde det sammen. 
Hvad er jeres højtepunkt fra 2012?
KNUS WHITTA

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårskjoler!