I Love Topshop-Dresses!!

I love my jumpsuit!!

Hej læsere!
Jeg er tilbage i skolen, men jeg var der ikke særlig længe. Jeg fik strammet min bøjle igår, og det gør godt nok ondt! Smerten går op i hovedet, så jeg har rigtig ondt i hovedet idag.
Det var ellers hyggeligt at høre om hvad de andre har fået ferien til at gå med.
Så har jeg siddet og lavet lidt engelsk herhjemme, for jeg vil nødigt bagud. Jeg har i forvejen et ret slemt fraværsprocent, og det skal jeg virkelig have gjort noget ved. Det er ærgeligt at jeg først er begyndt at tage skolen alvorligt oppe i de højere klasser. Da jeg var mindre gik jeg mere op i at have det sjovt og være sammen med venner, og derfor glemte jeg ofte mit skolearbejde.
Nå, men faktisk har jeg ikke vist jer denne buksedragt, som jeg fik i julegave. Jeg synes den er mega fed, og så er den rar at have på. Det er lidt ligesom at gå rundt i nattøj, det er bare smartere, og mere præsentabelt, hahah.
Hvad synes i om buksedragten – eller outfittet i det hele taget?
KNUS WHITTA

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I Love Topshop-Dresses!!