En meget glad pige!!!

Marc By Marc Jacobs!

Hej læsere!
Må jeg præsenterer… MIN NYE SKULDERTASKE FRA MARC JACOBS!
Jeg er helt forelsket i den, og jeg kan ikke vente med at skulle ud og bruge den. Kender i den følelse at man har lyst til at vise sin nye ting frem for hele verden? Glæder mig SÅ meget til at skulle gå rundt med den!
Jeg går ofte rundt med sort og hvidt tøj, da jeg faktisk har det bedst i de neutrale farver, og derfor elsker jeg at købe smykker og tilbehør som er lidt mere “Pang-agtige” for det giver en ekstremt god kontrast. Der var faktisk en taske i samme model, men den var en lille smule mere neon-agtig, men dne tog jeg altså ikke.
Jeg har en stor taske fra Aldo, jeg har en Clutch fra burberry, og nu har jeg en skuldertaske.
Når jeg går ud og køber en taske, så laver jeg e investering.
Jeg vil hellere have en fed skuldetaske i god kvalitet, som jeg kan gå med i ti år, end at gå med en taske i dårlig kvalitet som holder i ét år.
Tasken kostede 1.800 – bare så i ved det, hvis i selv går med tanken om at investerer i en kvalitets-taske. 
Nu skal jeg ikke shoppe i to måneder. 
Jeg er simpelthen helt vild med guldkæden. Den giver det et meget sofistikeret look, og sætter prikken over i’et ifølge mig.
Hvad synes i om tasken?
KNUS WHITTA

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En meget glad pige!!!