Genforening med bedsteveninden!

Ideer til påskefrokosten!

http://youtube.googleapis.com/v/gWp0JRBwbkU&source=uds
HEJ LÆSERE
Så er min nye Vlog ude! Det er første gang at jeg laver en rigtig video på imovie, så i må bærer lidt over med det, haha. Mange af jer skal nok til påskefrokost i morgen, så her kommer der lidt inspiration. Jeg synes at milde farver passer godt til påsken, så derfor er meget af det lyst. Jeg ved desværre ikke hvordan jeg får videoen til at blive større herinde, men i kan jo gøre den fuld skærm. Jeg anbefaler også at i skifter til HD, hvis jeres computer har nok plads på hardisken til det. 
Håber at i vil nyde videoen! 
KNUS WHITTA

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genforening med bedsteveninden!