Dont worry - Be happy!

Bedstevenindens konfirmation!

HEJ LÆSERE.
I lørdags var en fantastisk dag. Min skønne bedsteveninde blev konfirmeret og jeg var så heldig at blive inviteret med i kirken, og derefter med til fest hos hende. 
Hun var virkelig smuk, som i også kan se på billederne. 
Nå, men efter kirken så tog vi hen på en kro af en art, og de havde simpelthen FANTASTISK mad!
Om eftermiddagen spiste vi sandwiches, og klokken fem begyndte vi så at spise aftensmad. Først fisk, så kalv og til sidst dessert. Dog fik jeg ikke spist så meget af min dessert, da jeg var blevet ALT for fuld på det tidspunkt, så jeg tror slet ikke at jeg registrerede at jeg havde fået den. 
KNUS WHITTA

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dont worry - Be happy!