Party outfittet!

Festen!

HEJ LÆSERE!
Hold op det var en vild fest i onsdags, og jeg havde det godt nok dårligt dagen efter. Jeg plejer ikke at have det så dårligt dagen efter, når jeg har drukket, men jeg tror også jeg drak lidt mere, end jeg husker, hæhæ.
Nå, men det var ekstremt hyggeligt, og det var en dejlig aften fyldt med søde mennesker.
Dog har jeg nu lavet et løfte til migselv om at jeg ikke vil drikke længere. Nogle synes nok det er mærkeligt eller sindssygt, men jeg kan altså godt være fjollet og have det sjovt, uden at drikke. At drikke få genstande kan jeg self. godt gøre, men jeg vil ikke drikke så meget at jeg kaster op dagen efter.
Min storebrors venner som også er blevet studenter kom også, og de er super søde, og det var fedt at der kom nogle andre unge.
Har I noglesinde været så fulde at I dagen efter ikke kunne huske specielt meget? haha. 
KNUS WHITTA

1 kommentar

  • Kan huske en fest, hvor jeg vågnede op og vinduet var gået i stykker.. pis også. :((

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Party outfittet!