I fars sweater

Så er jeg startet på rideskolen!

HEJ LÆSERE
Idag er jeg startet ude på rideskolen hvor jeg er i noget form for praktik-arbejde-part-agtigt.
Jeg ved ikke helt hvad man kan kalde det. På en måde er det et arbejde, for jeg skal gøre nogle praktiske ting og jeg skal være derude i et helt år, men jeg får ikke løn.
På en anden måde kan man kalde det praktik, for jeg skal lære nogle nye ting og lære hvordan man gør.
Men derudover så har jeg fået part på den dejligste hest EVER. Bleik er virkelig den dejligste hest og i kommer selvfølgelig til at se mere til ham på bloggen fremover.
Jeg skal være derude mandag, tirsdag og torsdag og jeg ser virkelig frem til det. Har faktisk allerede fået en del “hate” fordi at nogle åbenbart synes det virker “dovent” ikke at gå videre med sin uddannelse direkte. Jeg synes at det er trist at man straks bliver betragtet som “doven” hvis man ikke køre igennem systemet med enkelte pauser. Nogle mennesker har ikke brug for pauser fra uddannelse og kan tonse igennem meget hurtigt, men andre har brug for at tage det med ro og holde nogle pauser for at trække vejret, og dem synes jeg bestemt også at der skal være plads til, uden at de bliver dømt til “dovne.”
Desuden laver jeg noget og jeg holder mig igang, så jeg kan virkelig ikke se problemet.
Det var en fantastisk start idag! Der er nogle andre piger som også passer heste derude og de virker simpelthen allesammen så søde og rare og jeg kunne ikke lade være med at sidde og smile da jeg var på vej hjem. Derudover fik jeg gensyn med Bleik, som jeg ikke har set siden Sankt Hans, men nu skal jeg heldigvis være sammen med ham tre gange om ugen. 
Er der nogle af mine læsere som går til ridning? 
KNUS WHITTA

4 kommentarer

 • yes..jeg ridder selv på en rideskole i Hornum (en lille by ved siden af en anden lille by der hedder Aars i nordjylland).
  Jeg er passer på en pony/hest derude, hvilket betyder at jeg må ride på den i torsdag, fredag, lørdag og søndag..jeg skal ikke betale noget og skal barre hjælpe til på rideskolen engang i mellem.
  desværre er den pony jeg er passer på lige blevet "pensioneret" hun er for gammel og de siger hun ikke kan holde til det mere…så hun bliver nok slagtet på et tidspunkt for der er ikke andre der vil have hende…snøft snøft<3
  idag prøvede jeg s en ny, og selvom han lavede nogle bukkespring i galop var han super dygtig og virkelig sød sååå<333

  syntes det yder super fedt det du laver på rideskolen. Det minder lidt om det med at være "passer".

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg rider selv :-). Har part på en shetlænder/haflinger blanding :-), ved navn Super Mule (Mule). Han er privat part. Jeg rider ham onsdag og lørdag, men mine forældre overvejer at give mig en dag mere, her når jeg bliver 14? Det håber jeg virkelig på, he he<3. Syntes det er dejligt at du er heste pige, elsker din blog i forvejen og nu bliver den jo dobbelt så spændende med Bleik på bloggen, he he<3!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at du har haft en dejlig start derude! 🙂
  Jeps, jeg går selv til ridning hver fredag! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv min egen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I fars sweater