A lovely little gift!

Topshop favoritter – SEPTEMBER

HEJ LÆSERE
Så er vi kommet ind i Septembermåned, som jo er en fantastisk måned. Det er måneden hvor JEG har fødselsdag. Igår fandt jeg ud af at jeg faktisk har fødselsdag samme dag som Peter fra Morten og Peter, er det ikke syyyyygt? Har aldrig oplevet at nogle har haft fødselsdag samme dag som mig (28. September) så det var faktisk lidt sjovt at opdage at han havde det. Så det er naturligvis også den måned hvor Peter har fødselsdag, men det er dog ikke derfor at det er sådan en fantastisk måned for mig. Det er også fantastisk fordi at efteråret starter… Jeg er godt nok ikke stor fan af efterår, men det er da alligevel meget hyggeligt.
Nå, men her er September-collagen med de fedeste ting fra Topshop i denne måned, ifølge mig. 
Mit yndlings-item på denne collage på altså være de blå stiletter.
De er så klassiske og smukke og så er jeg vild med den slags sko.
Hvad er jeres yndlings-item på min collage?
KNUS WHITTA

5 kommentarer

 • Super fede ting! 🙂
  Elsker elsker elsker!

  Hillary Duff har vidst også fødselsdag d.28.09.13

  Sidsejosefine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med den hvide trøje med tallene! Den måtte godt ligge i mit klædeskab i morgen, mums.

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey! ♥
  Super god blog. Jeg har nu fulgt den i mange måneder, men det er først nu hvor jeg har fået taget mig sammen til at oprette en google konto, at jeg kan kommentere og følge din skønne blog. Du er virkelig min yndlingsblogger Alberte, og du er så gudesmuk!
  Bliv ved med dit arbejde, du er så dygtig (:
  God mandag.
  Kys Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du fantastisk sød! <3
  En besked som din betyder UTROLIG meget og giver mig et stort smil på læben. 🙂
  KNUS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak <3
  Og det er jeg da glad for!
  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A lovely little gift!