Hangover

Outfit of last night!!

Igår var jo min storebrors fødselsdag og til hans fest havde jeg det her outfit på.
Måske kan nogle af jer genkendte den stribede trøje, for det er i virkeligheden min stribede kjole som jeg har taget ned i bukserne. Det er selvfølgelig ikke en løsning som holder i det lange løb, men igår synes jeg faktisk at det var meget fedt.
Den stribede kjole er fra American Appereal, men jeg købte den for over et år siden, så den er sikkert ikke til at få længere. Bukserne er fra Dr. Denim, skoene er fra Selected og armbåndet fik jeg sidste år i julegave af min daværende bedsteveninde.
Hvad synes I om mit party-outfit? 
KNUS WHITTA

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hangover