I LOVE STINE A

Tak footway!

HEJ LÆSERE!
Som I måske kan huske, så lavede jeg et indlæg om timberland-støvler og jeg ledte derfor på et par danske webshops efter et sted med et godt udvalg af timberland-støvler og fandt footway. Derfor skrev jeg til jer at man kunne finde nogle der, som et lille tip – uopfordret.
Det indlæg fandt footway så, og var så fantastiske at sende mig et gavekort på 500 kroner til deres hjemmeside.
Jeg kiggede ikke længe på deres side før at jeg fandt de her fine sko! Jeg elsker dem, da de er lidt specielle og anderledes og det er et par sko som jeg ikke ville købe normalt fordi at jeg ikke er modig, men når det nu er et gavekort.
Derudover så købte jeg et par sko til min mor, som min mor godt kan lide. 
Hvis I kunne få et gavekort på 500 kroner til en hvilken som helst butik, hvilken butik ville I så vælge?
KNUS WHITTA

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LOVE STINE A