Zara Haul!

Nu skal der jules!!

HEJ LÆSERE
Hvordan fejre man 1. December bedre, end med et overredigeret julebillede med skøre selfies?! – Det ved jeg heller ikke.
Min familie har den fantastiske tradition at vi første december køber juletræ, pynter det og høre NOW Christmas og en anden cd som hedder “Julebal i nisseland” Det er RÅ-hyggeligt!
Det her er min første jul meget længe hvor jeg har det godt og er bekymringsfri, angstfri og glad. Jeg har mange gode ting i vente, sjove projekter og ideer som skal realiseres og så selvfølgelig mit eventuelle nye model-arbejde. 
Jeg glæder mig til den her måned! – Jeg glæder mig til for første gang i fire år at kunne nyde måneden i fulde drag, grine og være glad! Nu kommer min far snart med juletræet og så skal det pyntes og selvfølgelig danses til MC Einar’s ‘Jul det cool’.
Hvad skal I bruge dagen på? Har jeres familie nogle gode traditioner?
OG HEY – Har I set bloggens header/banner? Jeg har julet den op, hvad synes I om det?

JULEKNUS WHITTA

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zara Haul!