Update - It's gonna be a cold, cold christmas without you

SMUKKESTE KVINDER 2013

HEJ LÆSERE!
Idag har jeg siddet og lavet en collage med de kvindelige kendte jeg synes er kønnest. Det er vigtigt for mig at I tager rækkefølgen med et gran salt, for jeg ændre hele tiden mening om rækkefølgen. Noglegange synes jeg at Emma Watson er den ultimativt kønnest og så ændre jeg mening til Zendaya osv. De eneste pladser jeg er sikre på er Diana Agron’s og bloggeren Michelles.
Hvilken kvindelige kendte synes I er aller smukkest? 
JULEKNUS WHITTA

14 kommentarer

 • Hvor har du lavet collagen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På picmonkey.com 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Emma Watson er en klar vinder for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du henne? :00

  – nu er du selvfølgelig ikke kendt, men alligevel- du kommer ihvertfald på min top 10! :D<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahah, hvor er du sød! <3 Iih hvor gjorde du mig lige glad! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Watson er så gudesmuk, virkelig… synes også Lucy Hale er rimelig pretty <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker min blog, men det her indlæg bryd jeg mig altså ikke vildt meget om.. :/
  Jeg synes at det handler for meget om udsenet, 2013 mest betydningsfulde kvinder, eller noget lignende ville jeg bedre have kunne lide, jeg synes "De smukkeste" er rimelig overfladisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tag det ikke så tungt, det er jo ikke ondt ment ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kan du ikke lave et indlæg, om det musik du synes, der er godt ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er glad for at du siger din mening. 🙂
  Hvordan kan det være at du ikke kan lide at det handler om kendissers udseende?
  Jeg finder personligt virkelig meget inspiration når jeg ser kendissernes make-up stile og deres måder at sætte håret osv. og jeg mener at de her kendisser har formået at fremhæve deres bedste sider igennem 2013. 🙂
  Det er ikke et indlæg som er meningen for at andre skal få dårlig selvtillid osv. som jeg lavede et indlæg om for en uge siden, så har alle noget smukt ved deres udseende, og naturligvis også fejl, og det gælder også de her kvinder. 🙂 Nogle af dem har ikke de pæneste øjenbryn og nogle af dem har et akavet smil osv. men det her indlæg er faktisk bare for at lave en "oversigt" over dem som har været gode til at fremhæve deres skønhed dette år. 🙂
  Håber at du forstår hvorfor jeg gjorde det. Rigtig mange forskellige modemagasiner i alle mulige forskellige lande laver ligenu en liste over de 100 lækreste mænd i dette år, og de 100 mest sexede kvinder – det her er bare min mening. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kan du godt lide One Direction og Pretty Little Liars? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nok DK's største Pretty little liars fan, jeg er afhængig og jeg er ved at omkomme af spænding for 7. Januar hvor det nye afsnit kommer. 😀
  Og ja, jeg er også fan af One Direction, men jeg har nok været større fan engang. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så enig med dig! c:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at Cher Lloyd og Perrie Edwards er de pæneste kendte som jeg kender til.
  Dog ligger Gemma Arterton også højt på min liste:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update - It's gonna be a cold, cold christmas without you