Stripes, caps and snow!

Modeblogprisen 2014 – What a night

Fashion Week 132 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 Kristina

HEJ LÆSERE!

Nu har jeg været til modeblogprisen2014 og det var en fantastisk aften! – Der var en hyggelig atmosfære og der var lækker champagne og Mokai. Jeg vandt ikke en pris, men det havde jeg virkelig heller ikke regnet med, for min blog er jo meget lille i forhold til mange af de nominerede, men det var helt vildt at få muligheden for at være med derinde og opleve et awardshow. Selve awarden var i en god længde og det var ikke for kort og ikke for langt. Efter showet fik jeg en virkelig god snak med en kvinde fra Kranz&Ziegler som også tog et par billeder af mig med sit kamera og så fik jeg nogle lækre magasiner med deres produkter.

Mig og Kristina havde det super hyggeligt og det var virkelig dejligt at have hende med – vi deler begge to interessen med at tage billeder og så går vi begge to meget op i mode.
Christopher sang en super fed akustisk version af “told you so” og han er jo så dygtig! – Jeg er ikke selv fan af ham, men når han synger akustisk så kan man ikke lade være med at blive lidt små-forelsket, haha!
Jeg var rigtig glad for mit outfit og det var meget enkelt og klassisk, fuldstændig som jeg kan lide det. Så havde jeg min halskæde på fra &otherstories som er en butik som man SKAL tjekke hvis man kan lide lidt rå smykker – du kan ikke komme udenom det. 😉
Hvad synes I om mit award-outfit?
KNUS WHITTA

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stripes, caps and snow!