Min valentine

Denim and Braids

Denim 002 Denim 012 Denim 029 Denim 031 Denim 034

HEJ LÆSERE!
Igår havde jeg det her lækre outfit på. Jeg var i Fields for en uge siden og der købte jeg udover det sorte sæt som jeg har vist jer, også den her fantastiske cowboyjakke. I over et halvt år har jeg ønsket mig en oversize-cowboyjakke, men jeg synes det har været helt utroligt svært at finde, så jeg blev simpelthen lykkelig da jeg helt tilfældigt faldt over den her inde i Monki butikken. Jeg sammensatte den sammen med min nye stribede tee og min sorte kasket og sorte adidas. Jeg kan her for tiden rigtig godt lide den lidt casual stil med et lidt sporty og råt twist, hvilket er lidt en udvikling, da jeg før har været mere til den feminine stil. De læsere som har læst min blog igennem længere tid ved at jeg elsker kontraster og at blande forskellige stilarter. Jeg har sammensat mit lidt sporty look med nogle søde fletninger for at give lidt sødme til outfittet.
Så I iøvrigt x-factor igår?
Jeg må indrømme at jeg har en svaghed for manband, for de er så specielle og hvor mange boybands har vi i verden med ældre mænd? – Det er originalt og så synger de jo også virkelig fint!
Hvem stemmer I på?
Hvad synes I om mit outfit?
KNUS WHITTA

10 kommentarer

 • Anna

  Wow, jeg elsker outfittet! Fletningerne er simpelthen så fine, denim-jakken er så sporty ligesom kasketten, blusen giver det lidt af det feminine, og adidas-sko er bare lækre! SÅ fint outfit. 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  – Glemte at spørge, men hvor er kasketten fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Den er fra H&M og tak for de søde ord! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathasha Andersen

  Jeg ser ikke X-Factor, da det jo kræver kanaler, som min mor og jeg ikke har råd til at have :3

  -Btw. så er dit outfit bare SÅ flot! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Åh tusind tak! <3
   På dr.dk kan du gå ind og se programmerne gratis! 🙂 Så hvis du har en computer med lyd, så kan du smutte derind! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Virkelig fint outfit, er vild med jakken 🙂

  http://www.teachic.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Wauw du er jo gude smuk på de her billeder er vild med sættet og du har fletninger:) Så så jeg x-factor og stemmer på Lucy:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Åh tusind tak! <3
   Og Lucy er godt nok også dygtig! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • fedt outfit især med fletningerne og kasketten, jeg ville ønske mit hår var længere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det handler bare om tålmodighed! 😀 <3
   TUsind tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min valentine