Black on Black

Ultimative topshop-shoe-crush..

Topshop 001

 

Topshop 002HEJ LÆSERE!
Jeg kan jo ikke lade være med at stoppe helt med at blogge, for jeg vil gerne vise jer at jeg altså ikke er væk.
Jeg kan snart fortælle jer hvorfor jeg ikke har været så aktiv på bloggen og det glæder jeg mig til. Jeg har ikke glemt bloggen og jeg er jo afhængig af at kunne blogge til jer, så det er ikke fordi at jeg er væk.
For tre uger siden modtog jeg de her sko fra Topshop som jeg er dybt forelskede i. Slangeskinds-mønsteret og den sarte lyserød synes jeg er så lækker og feminin og nu bliver pasteller jo også den helt store forårs-farve, så hvis man vil være med på trenden, så kunne de her sko måske være en mulighed. Jeg elsker også disse slags sko – nogle kalder dem slippers – jeg synes de minder meget om dem som Vans har designet.
Hvad synes I om skoene?
KNUS WHITTA

 

6 kommentarer

 • Cecilie!

  Hvor er det fedt at du har fået din egen! Stort tillykke, vel fortjent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tusind mange tak Cecilie! <3
   – Det betyder meget! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej 🙂 Har du et link til skoene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   De er vidst allerede udsolgt. :/
   Dog er det jo kun tre uger siden at de var “new in” på deres side, så mon ikke at de snart kommer tilbage på deres webshop. 🙂
   Du kan prøve at holde lidt øje med de nye varer hos topshop.com – måske dukker de op snart igen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Pejstrup

  Hej Whitta.
  Hvordan er str? Er de meget normale, eller hvad? Hvad str er du normalt, og hvilken har str har du købt?:-)

  Knus Rikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Disse sko er størrelse 38 og det er også min skostørrelse normalt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black on Black