Konfirmation 2014

You need to know Basic Apparel

suit 041 suit 019 suit 040

HEJ LÆSERE!
Jeg har været så ekstremt heldig at få tilsendt det her helt fantastiske sæt direkte fra mærket BasicApparel. Jeg tror at hele sættet kommer op på at koste ca. 600-700 og til den pris er jeg virklig overrasket over hvor lækker kvalitet den har. Stoffet er blødt og super god kvalitet. Siden at jeg modtog sættet for to dage siden, har jeg faktisk slet ikke haft andet på. Sættet er ligeså behageligt som et pyjamas-sæt, men det er stadig smart og striber (Både vandrette og lodrette) er jo i denne sæson også en rimelig tydelig tendens når man kigger i bladene.
Basic Apparel er et mærke som som man må nød til at kende, hvis man kan lide den minimalistiske stil.
Du kan følge dem på deres facebook HER
Og derudover så vil jeg stærkt anbefale deres instagram som ofte bliver opdateret med rigtig fede billeder som giver god inspiration til garderoben – Deres instagram hedder @basicappareldk
Hvis I vil tjekke deres lækre kollektion ud, så kan I selvfølgelig også altid tjekke deres hjemmeside HER
Hvad synes I om mit nye stribede sæt?
KNUS WHITTA

 

bloglovin3

10 kommentarer

 • Smart sæt – minder meget om Moss Copenhagens 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Uh det er bar4e hæsligt efter min smag du minder mig omn en straffefange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville nok ikke selv have både underdel og overdel på samtidig, da det bare bliver for meget, og ja som Agnete siger, så minder det om en straffefange. DOG vil jeg sige at stoffet ser ud til at være super lækkert, og jeg ville da gerne eje begge dele, og så sætte det sammen med andre underdele/overdele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Louise Jensen

  Hvor er det bare fedt, at du fik skrevet om mærket! Jeg sidder pt. og krydser fingre for, at Basic Apparel er blandt mine kommende fødselsdagsgaver, for pt. har jeg ikke rigtig råd til noget derfra – og hvor er jeg bare jaloux på dig. Vil også have det tilsendt, haha! Den T-shirt er bare et must her i foråret – den klæder dig, Alberte! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt lækkert sæt, det er på toppen af min ønskeliste!

  Og forresten, jeg har lavet bloganbefalingen hvor du er med, så hvis du gerne ville se det, kan du bare gå ind på linket 🙂

  http://bloggingby-emma.blogspot.dk/2014/02/favourite-bloggers.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Super fedt sæt, elsker når man både har over og underdel i samme mønster. Det klæder dig virkelig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det sæt sindssygt lækkert! Jeg er lige begyndt at følge din blog, og hvor er jeg allerede helt vild med den 🙂
  Mange knus

  http://annika-by-annika.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Så fint! Hvor kan man købe det henne? Har de ikke en webshop? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEG ELSKER DET HER!
  Hold da op.

  xx
  http://www.annemettekatarina.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfirmation 2014