Konfirmation 2014

You need to know Basic Apparel

suit 041 suit 019 suit 040

HEJ LÆSERE!
Jeg har været så ekstremt heldig at få tilsendt det her helt fantastiske sæt direkte fra mærket BasicApparel. Jeg tror at hele sættet kommer op på at koste ca. 600-700 og til den pris er jeg virklig overrasket over hvor lækker kvalitet den har. Stoffet er blødt og super god kvalitet. Siden at jeg modtog sættet for to dage siden, har jeg faktisk slet ikke haft andet på. Sættet er ligeså behageligt som et pyjamas-sæt, men det er stadig smart og striber (Både vandrette og lodrette) er jo i denne sæson også en rimelig tydelig tendens når man kigger i bladene.
Basic Apparel er et mærke som som man må nød til at kende, hvis man kan lide den minimalistiske stil.
Du kan følge dem på deres facebook HER
Og derudover så vil jeg stærkt anbefale deres instagram som ofte bliver opdateret med rigtig fede billeder som giver god inspiration til garderoben – Deres instagram hedder @basicappareldk
Hvis I vil tjekke deres lækre kollektion ud, så kan I selvfølgelig også altid tjekke deres hjemmeside HER
Hvad synes I om mit nye stribede sæt?
KNUS WHITTA

 

bloglovin3

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfirmation 2014