Lyse lokker!

Cecilie Copenhagen

Ceciliecopenhagen 006 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1

HEJ LÆSERE!
For en måned siden var jeg ude ved Hellerup for at stå i kø til at købe et sæt fra Cecilie Copenhagen. Da jeg ankom så jeg en ekstrem kø af unge piger på min egen alder og jeg indså hurtigt at der umuligt ville være varer nok til at jeg også kunne få købt sættet. Derfor måtte jeg tage skuffet hjem uden at have fået et sæt. MEN i onsdags valgte jeg at stille mig i kø klokken ni om morgnen (Butikken åbnede klokken ti) og hvor var det godt at jeg stillede mig i kø klokken ni, for jeg var nok den sjette sidste som fik et sæt – det betyder at hvis man var kommet kvart over ni, så var man kommet forgæves. Jeg er normalt ikke typen som ofre SÅ meget og noget af det værste jeg ved det er at stå i kø, så det er kun fordi at jeg VIRKELIG elsker sættet og simpelthen er fuldstændig in love. Noget jeg også har lært ved to timer i kø (Det tog også én time at komme ind i butikken efter at den åbnede) er at nogle unge kvinder og teenagepiger kan blive virkelig ondskabsfulde og strenge hvis de VIRKELIG gerne vil have et stykke tøj. Flere gange blev der skulet ondt til dem som kom ud af butikken med HELE TO sæt, for så var der jo ét sæt mindre til dem selv. En ung kvinde gik sågar så langt at  udbryde:” Hvis der kommer flere ud med to sæt, så ved jeg ikke hvad jeg gør!” – I kan nok forestille jer at en følsom pige som mig blev lidt forskrækket og overrasket over hvordan man kunne opføre sig af at stå to timer i kø.
Nå, men jeg fik et sæt i den her dejlige lilla farve og det var faktisk den farve jeg bedst kunne lide, så jeg er SÅ glad!
Når Cecilie Copenhagen åbner en webshop om et par måneder så skal der bestilles flere sæt.
Hvad synes I om sættet?
Kender I Cecilie Copenhagen?
KNUS WHITTA

 

bloglovin5

16 kommentarer

 • Michelle

  Det er et rigtig sødt sæt! Hvor meget kostede det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Ihh, det er altså også et fint sæt. Forstår godt du stod længe i kø for det 🙂

  http://www.coraliee.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Det er virkelig et smukt sæt men ville nok ikke stå i kø så længe:P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så fint et sæt! Elsker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • X

  Hvorfor svarer du ikke når man stiller spørgsmål??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Fordi at jeg ikke sidder 24/7 og tjekker kommentarer – jeg besvare dem når jeg ser dem. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er så vild med det sæt, søde Alberte! Det klæder dig og dine lækre ben super godt! Jeg glææææder mig til, at webshoppen åbner, hæhæ <3 Så kan jeg få det sendt heeeeelt ti Aalborg!

  Knus! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Aner ikke hvad det er. Haha! Plejer ellers at være godt med, men lige her, der er jeg lost. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Alexandra

  Nej, jeg har desværre ikke hørt om det tøj-mærke. Men pænt ser det ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ved du om der kommer flere sæt, og hvilke dage de kommer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det ved jeg desværre ikke, men de laver vidst en webshop om et par måneder og på deres instagram Ceciliecopenhagen skriver de engang imellem hvis de holder åbent forskellige steder med sæt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  elsker også bare sættet <3
  hvad er den præcise adresse på butikken i hellerup?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Det er et rigtig flot sæt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyse lokker!