Mit job på DR

Chanel Give-away

blog 002 blog 003

HEJ LÆSERE!
Har glædet mig til den her skønne give-away med en fin Chanel-neglelak – der er ingen speciel anledning, men jeg elsker bare at kunne forærer noget væk til en sød læser. Jeg fik den for noget tid siden, men jeg har desværre aldrig fået den brugt, så nu skal en af jer altså kunne få fat i den!

Dét I skal gøre for at vinde den:
1) I skal følge bloggen på bloglovin HER
2) I skal skrive en kommentar til indlægget med én ide til et blogindlæg du ville syntes var spændende at læse om – og så skal I selvfølgelig skrive hvad I hedder på bloglovin.

Hvis I følger bloggen på bloglovin i forvejen, så skal I selvfølgelig kun skrive kommentar.
Vinderen vil blive fundet om to uger.
KNUS WHITTA

81 kommentarer

 • Nathasha Andersen

  Jeg følger dig allerede på bloglovin, Alberte! 😉

  Hmm.. et godt blogindlæg.. Jeg elsker de fashion-fights du har lavet et par gange. Derudover elsker jeg Outfit of the day, og bare generelt indlæggende på din blog.

  Jeg elsker faktisk også de indlæg, hvor du kommer med din mening, i et længere indlæg.. 🙂

  Jeg er faktisk blank for idéer til et blogindlæg lige nu :3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Kolchedantseva

  Det bliver nok lidt underligt, hvis jeg lige pludseligt bliver den heldige og vinder give-awayen, men jeg tager chancen! 😀 <3
  En ide til blog indlæg: 10 ting, som du synes man SKAL have i sin garderobe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Årh hvor fedt! Følger dig allerede på blog- lovin’ så det er fint!
  Elsker din blog!
  – Jeg elsker personligt dine outfitoftheday osv. En ide til et blog indlæg kunne f. eks være at du inviterer os ind i dit garderobeskab or viser dine all time favourite pieces.
  Det kunne også være at du kunne lave en lille guide altså f. eks sige hvad for nogle farver tøj du synes passer bedst til lyst eller mørkt hår osv. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrea C.B.W.

  Jeg følger dig allerede. 😀

  Et indlæg med dine celebritycrushes, eller en fashionfight med nogen af dine egne outfits! Eller dine top 5 yndlingsting at gøre. Eller dine 5 største drømme (ved godt at du gerne vil blive noget stort indenfor filmbranchen, men også andre ting som: “en tur til NYC, med 3 milliarder til shopping” osv ahah.

  Det var et par ideer, heh. Håber at de kan bruges <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea S

  Jeg er så vild med frenzy!

  Det kunne være fedt, hvis du filmede en room tour, eller tog billeder af dit værelse. Jeg er helt hooked på interiør lige nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  FASHION FIGHTS ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville personligt være helt vild med flere indlæg om shopping over nettet, måske eBay fund, og såmen indlæg. 🙂

  Hvor er det en fed giveaway!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Lækker giveaway!

  Hm, det kunne være ret fedt med et lidt længere indlæg omkring nogle af de trends, som kommer her til sommer, så nogle af dem, som måske ikke har helt styr på det, kan få et hurtigt indblik i det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Whitta!
  Jeg har ikke fået halskæden fra den giveaway jeg vandt endnu? Det er efterhånden et stykke tid siden. Hvad sker der.

  Vil gerne se en lookbook med outfits fra hele ugen. Sådan en outfits of the week? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Mathilde! 😀
   Jeg er virkelig ked af at der gik så lang tid før at jeg fik sendt den afsted, men den er sendt afsted nu og er nok hos dig om et par dage. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • line sand

  20 ting i ikke vidste om mig 🙂
  – line sand musse.line@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger dig allerede. 😀

  Et indlæg med en roomtour ned til mindste detalje.
  Et indlæg med dine favoritsteder at skyde billeder. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Alberte,
  Sikke en lækker neglelak! Den ville jeg elske at vinde 🙂
  Jeg synes at det kunne være sjovt med et indlæg om skønhedstips baseret på ting man har i hjemmet eller et indlæg om gode “fund” på nettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg synes du skal lave et indlæg om din drømme rejse, eller indlæg om dine egne beauty tips, eller et om din fremtid, fremtidsplaner, uddannelse osv. 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Jensen

  Jeg følger dig allerede på bloglovin. 😉

  Jeg ville godt se et indlæg hvor du viser hvad du har i din taske. Btw mega fed give-away! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Roest

  Jeg følger dig allerede (;

  Jeg ved godt, at det her ikke er hvad du plejer at lave af indlæg, men jeg har altid drømt om at vide, hvilken slags makeup du bruger til hverdag/everyday routine, eller sådan noget i den stil. Jeg synes, du ser så naturligt smuk ud på alle dine billeder! (:
  Nu til et helt andet emne. Jeg har virkelig elsket dine indlæg med mere personlige erfaringer og følelser. Som fx dengang du ikke havde det så godt osv. Jeg håber forresten, at du har det meget bedre nu ♥

  – Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Følger dig allerede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Kunne være super fedt med en room tour, en make-up tutorial eller noget hvor du fortæller om nogle af dine frisurer.. :))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Kirstine

  Følger dig allerede på Bloglovin.

  Jeg ville helt klart læse et indlæg der handler om angst eller make up.
  Jeg kan godt lide dine seriøse emner, og jeg vil egentlig gerne vise mere om angst.

  Make up indlægget kunne være hvor du viser lidt forskellige looks af make up og den slags, lidt allá et hygge indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna Røigaard

  Fed gave! Elsker negelak, og søger efter nye. er generelt vild med utfit billeder, dejligt med inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det kunne være rigtig inspirerende og sikkert også grænseoverskridende for dig, med et indlæg omkring din angst. Jeg er sikker på, at mange piger læser din blog, og sikkert har problemer med netop det emne (inklusiv mig selv), og det kunne derfor være enormt inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmine Dyrberg

  Rigtig flot farve<3
  Det vil være vildt spændene med et indlæg om din somme garderobe og hvad du har tænkt dig at købe fremover 🙂
  p.s du er en fantastisk blogger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linh

  Flere outfits berte!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Det kunne være fedt med nogle “gør dig klar med mig”-agtige indlæg, hvor du lige kort fortæller hvad du tager på af tøj og makeup inden du smutter ud af døren! 🙂
  Eller nogle flere ‘ask me’ indlæg.

  Hilsen Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Methea Fredsgaard

  Jeg gad virkelig godt læse et indlæg med dine holdninger til diverse ting!
  Ellers kunne det være en håndfuld ting, som du mener er et godt fundament at have i sin garderobe.
  Btw. er jeg stor beundrer af dig og dit arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lækker giveaway!
  ide til indlæg? det kunne være en diy, bikini inspiration, hair inspiration, room inspiration eller favoritter i din gardarobe/yndlingskøb nogensinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bernadette

  Room tour!
  Bernadette T. U. Nguyen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være lækkert med nogle make-up indlæg, da der ikke har været så mange 😀 Gerne noget forårs inspiration eller lign… 😀

  Knus Helena (jeg følger dig allerede)
  http://itson.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Manojlovic

  Følger dig allerede. 😉

  jeg kunne godt tænke mig noget review af en slags, hvor du for eksempel fortæller, hvad du synes om et makeup produkt or something like that. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Telma

  Følger allerede dig og din skønne blog på Blovlovin’! 😉
  Sikke dog en smuk farve, ville elske at føje den til samlingen. Angående blogindlæg ville jeg elske at læse om nogle forårsmusthaves eller se på et par flotte forårsinspirerede outfits med pasteller (for hvem elsker ikke pasteller? hih).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Telma

   Åhe, eller dine yndlingsitems i din garderobe? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Mandrup

  Hmm.. Et indlæg… Altså, der er jo ikke en eneste finger at sætte, for din blog og dine indlæg er virkelig helt perfekte.
  Jeg læser virkelig mange blogs, men alligevel ender jeg altid her, på din blog. Jeg elsker virkelig at bruge min tid på at læse dine indlæg, og har også gjordt det i længere tid.
  Men, hvis jeg skulle komme med en ide, kunne det etv. være en video med sådan en follow me around ting. Eller en slags ”d-i-y” på den perfekte spa dag. Et andet indlæg kunne også være hvor du fortæller noget om hvordan din perfekte dag ser ud, med billeder osv. Debatter kunne også være en mulighed? Ideerne er mange 😉

  God søndag Alberte, knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg synes, du kunne være rigtig interessant at høre noget om, hvad du ved af mærkværdige ting eller sætter dig for at undersøge. Jeg er forhåbentlig ikke den eneste, som ofte kommer op med mærkværdige spørgsmål. (For ganske få timer siden, undrede jeg mig over, om man selv – tildeles; måske ubevist, kan vælge, hvorledes ens stemmen lyder), jeg interessere mig også vældig meget får hjernen, jeg synes det er vildt interesant Man kunne evt. tage et emne op hver uge, hver måned researche lidt og skrive et intellektuelt (læs: objektivt) indlæg om emnet. Efterfølgende kan du selv kommentere mere subjektivt eller give udtryk for din mening, tanker, mv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shanic

  Jeg følger den allerede. ❤️ tror jeg hedder shanicesm eller noget i den stil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg følger din blog på bloglovin 🙂

  kliché yes… men kan virkelig godt lide din blog! har fulgt med i meget lang tid nu, og nyder at læse om hvordan det går dig!
  jeg vil super gerne have en indlæg om nailart, også fordi det ville passe så godt til emnet her!
  Hedder Simone Damgaard, har logget ind med min facebook. Ved ikke så meget om bloglovin, men går ud fra at det er det jeg hedder der inde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig et indlæg med billeder fra din garderobe/dit værelse, da jeg tror, du har en rigtig fin indretning! Og så måske et indlæg, hvor du tager et keyitem (en nederdel, en fin bluse eller noget) og styler den på to-tre forskellige måder for at vise, hvordan man kan bruge de samme items på alle mulige måder! 🙂

  Kram fra Julie,
  http://www.htwtq.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sissel

  Det kunne være lækkert med en room tour, og måske noget interior. Ellers kunne det være lækkert med en kæmpe indlæg om alt man behøver til sommeren <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre give away! Et indlæg jeg syntes ville være lækkert at læse kunne evt. være dine top trends, eller en room tour!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Et rigtig fedt indlæg på bloggen her, ville helt sikkert være en ‘show me you wardrobe’ video, hvor du viser noget af dit yndlingstøj og evt. hvor det er fra og havd det har kostet 🙂

  Jeg hedder Caroline Koue på bloglovin’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Jeg hedder emmatrs 🙂
  Gode opskrifter! Elsker den slags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Mille

  Hehe, følger dig da allerede! 😉
  Et fedt blogindlæg kunne være et slags favorit indlæg fx. hvor du fortæller hvad din yndlings sang, person, serie, par sko, kjole og mad var for den månede du nu var i! <3

  Emiliemillemarie@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Thækker Glob

  Jeg følger dig på Bloglovin :-)<3
  Jeg elsker alle indlæg, som du laver Alberte! Det kunne være fedt med endnu flere indlæg, omkring, fx. Shopping over nettet (altså collager), fashion-fights og OOTD. Knus Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Wow, kunne godt lige bruge sådan en god neglelak her til foråret!
  Jeg synes et indlæg om de yndlingskøb eller de bedste ting fra din garderobe kunne være spændende, er nemlig personligt i en periode, hvor jeg er en smule inspirationsløs, så kunne godt lide bruge lidt inspiration, da jeg elsker din stil! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg følger dig allerede

  Jeg elsker alt du laver på bloggen, men jeg er især glad for din outfit of the Day, jeg får altid nye ideer til hvordan jeg kan sammen sætte mit tøj!
  -Lea.f.s@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin giveaway! Jeg elsker virkelig dine outfitindlæg, så dem vil jeg da gerne se flere af – selvom du er i forvejen er god til at opdatere jævnligt 🙂

  http://www.coraliee.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly Andersen Wood

  Jeg ville super gerne hører lidt mere om dine makeup favoritter.
  knus Molly

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Held og lykke tøsser syns den er grim så:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kristensen

  Det ville være superfedt med dit bud på sæsonens nyeste trends 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M. Kirkeby

  Jeg følger dig allerede på bloglovin’ !

  Men et godt indlæg ville være; hvis du kunne fortælle hvad du syntes man SKAL have i sin garderobe her til foråret/ til sommer 🙂

  xx
  juliekirkeby.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chloe

  Hej, jeg følger din blog allerede <3 mega god blog læser den hverdag når jeg tid 🙂 Jeg har ikke en blog eller havde en gang men ved ikke hvor den eller hvad jeg hedder på den

  Jeg synes du skal lave et blogindlæg hvor du tager billeder af alt dit tøj også skriver du på tøjet hvor der er fra og hvor du har købt det, synes du har mega god tøjstil <3 <3 love you!'

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Emilie Hansen

  Forårs dekorationer til dit hjem kunne være super fedt! 🙂

  Jeg hedder Josephine Emilie Hansen på Bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Jeg tror faktisk bare jeg hedder Linea herinde?xD
  – Min ide til et blogindlæg var at du fremviste 10 ting du har i din taske? Haha er totalt Lost xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Reich

  Jeg følger dig nu på bloglovin 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig et indlæg med dine 5 yndlings ting fra din garderobe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Bjerre Jakobsen

  Lindevej 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine Bjerre Jakobsen

   Øh ja, det var en fejl, haha.

   Ville gerne høre noget mere om dit liv. Evt. et indblik i en helt normal dag for dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor fantastisk! 🙂
  Elsker simpelthen nude/jordfarver!
  Og så fra Chanel! Jeg endnu ikke nogen fra Chanel, men et par fra Christian Dior 🙂

  Jeg vil rigtig gerne se flere “Wants”… altså med mærker eller beklædningsdele(fx. “Topshop” eller “Shoes”).

  Hedder bare Sidse Josefine Randa Eriksen på Bloglovin’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Følger dig allerede, men jeg hedder ‘Ellen Lewkovitch’.

  Måske et indlæg med en masse konfirmations inspiration? Jeg skal først konfirmeres næste år, men er allerede begyndt at finde inspiration.

  Jeg er ikke selv en pige der vil have en masse glimmer, tyl osv. så Lilly er ikke helt mig (intet ondt om Lilly, OVERHOVEDET). Hvis jeg havde milliarder af kr. så havde jeg helt sikkert købt denne kjole:

  http://www.stellamccartney.com/dk/stella-mccartney/knee-length_cod34394996dn.html

  og sat den sammen med et par fede sneaks eller et par fine sandaler og en lækker clutch.

  Ellers kunne du lave et par indlæg om dine all time favorite items, eller flere fashion-fights? Der er mange muligheder. 🙂

  Seriøse emner kunne fx. være omkring din angst, men selvfølgelig kun hvis du har lyst. Så en af kommentarerne, og er enig i at det kunne være meget inspirerende, men du skal selvfølgelig ikke føle dig presset til noget. Det kunne også være fedt med nogle debatter!

  Det her blev en meget lang kommentar, men håber at du kunne bruge den til noget.

  Knus herfra. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger dig på facebook under min blog “Blog About Mia” 🙂

  En idé til blog indlæg kunne være månedens favoritter (tøjdele, makeup, accessories, mm.), budget venlige tøj shopping, fashion-war, osv 🙂

  Knus Mia
  miasunivers@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et indlæg med billige basic musts!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Årh, hvor er den neglelak bare et must, Alberte! Nu er jeg typen, der mest køber en neglelak for dens udseende og ikke indholdet, hæ. Er fuldkommen hooked på mærket OPI, men jeg må sige, at Chanel også er cute.

  Hvis jeg skulle komme med et ønske til et fremtidigt indslag, er det måske, hvis du kunne komme med dine inspirationskilder fra f.eks. andre bloggere, tumblrbloggere, modeller osv. Hvad får virkelig dig solgt sådan, at ting og sager også havner på din must-liste? Det kunne være læks at vide mere om. ♥

  Nu er jeg også typen, der er mere interesseret i indretning end outfits, og fra dit indlæg omkring HAY, tror jeg, at du tildels også har interesse for emnet – det kunne da være fedt, hvis der kom flere indslag af den slags. Måske noget DIY eller noget.

  Er dog overornet glad for, hvad du allerede kommer med, så ja, det er svært at komme med nye idéer, hæ.

  Kys.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Fashion Figth er super sjovt, det kan jeg godt lide! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  følger på bloglovin. tjek!
  mit navn på bloglovin: Liv Oddershede Vangsgaard.
  og ide til blog indlæg………Room tour! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Jakobsen

  omg chanel neglelak? Virkelig en craving hos mig.. jeez!

  Jeg ville elske at læse om dine cravings-mærker og hvad du ønsker derfra. Du har en super stil og jeg kunne da godt tænke mig at se, hvad du virkelig craver for, fra hvilke mærker. Altså dvs. mærker og ting som man måske ikke har råd til. F.eks. har du jo lige fået tasken som er en look alike af Alexander Wangs. Det kunne også være super fedt hvis du kunne lave et blogindlæg omkring look alikes af lækre, dyre ting som vi måske har svært ved at spare op til. 🙂

  Jeg hedder Olivia Leth Jakobsen på bloglovin (eller bare OliviaJakobsen, don’t remember hehe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shanice

  Hej. Jeg synes, at det kunne være sjovt med en video. Måske af dit klædeskab eller en room tour? Måske af din hverdag (hvad du går og laver) 😀
  Det ville jeg i hvert fald synes ville være interessant. 😀

  Følger dig allerede. Hedder vist nok: shanicesm <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Jeg hedder Elise Hove på bloglovin.

  Jeg synes allerede mange af dine indlæg er spændende, især outfit indlæg, men også bare indlæg fra din hverdag – det kunne der måske være lidt mere af 🙂 En anden ting jeg godt kan lide er DIY’s, men det kan selvfølgelig kun lade sig gøre hvis du er kreativ.. men det behøver jo ikke være en DIY af noget stort som du syr, det kan lige så godt bare være en collage eller noget helt tredje som du klippe-klistrer sammen. Det er mine forslag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina Hertzum

  Hej!
  Jeg har selvfølgelig gjort det jeg skulle!
  Elsker din blog! 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig et sundhedsrelateret indlæg.
  Knuz Katarina…
  Katarinahertzum@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu hvor du godt kan lide film, så ville det være nice med en “top 10 film du SKAL se” eller måske med serier, eller noget i den stil! Det har ikke så meget at gøre med mode, men det kunne være hyggeligt 😀

  Jeg hedder marietrappehave på bloglovin, og følger dig selvfølgelig allerede derinde 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Bang Nørkjær

  Årh! Har altid ønsket mig en Chanel neglelak. Så det her er jo en oplagt chance. Jeg vil gerne se et indlæg, hvor du anbefaler de film/serier de allerbedst kan lide.Du kunne også anbefale nogle gode bøger (hvis du altså læser bøger :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker virkelig alle dine fashion-relaterede indlæg osv. Men noget jeg næsten elsker lige så højt er dine personlige indlæg hvor man virkelig kommer ind “på livet af dig”. Da du er min yndlingsblogger kunne det være rigtigt rart at “lære dig at kende”. Finde ud af hvem du er osv. Derfor ville det være så godt med at indlæg om DIG.
  Mange kys og kærlighed til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg følger dig allerede på bloglovin ;).
  Sidste år havde jeg det ret svært, lidt noget med skolen og mine forældre, så jeg synes det kunne være rigtig fedt, hvis du ville lave et indlæg omkring din angst. F.eks. hvis du har nogen tips til at komme over det, forklare præcis hvilken slags angst du har og så bare dele dine tanker omkring det. Jeg synes nemlig det er super godt at du skriver så meget om det, fordi det hjælper virkelig andre, også bare at vide man ikke er den eneste der har det dårligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fulgte dig self i forvejen! Jeg vil rigtig gerne se flere outfits i flotte billeder og gerne nogle personlige indlæg fra dig om dine tanker om et vigtigt emne fx 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Lade

  Jeg følger allerede på bloglovin 🙂
  Jeg synes det kunne være spændende hvis du lavede nogle flere expensive vs. budget-indlæg.
  Eller måske nogle indlæg med forårs og sommer must-haves. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh, en fin farve!<3
  Jeg elsker ootd's – så gerne flere af dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Har deltaget, kom bare lige på en idé mere til blogindlæg:
  videoer!
  Jeg ved du har skrevet at du ikke er god til det, men hvis du har en computer med webcam kan du nemt optage en video og smide den op på bloggen.
  Jeg tænker videoer hvor du snakker – så man kan høre din stemme 😛
  Ikke mange, men måske bare en gang om måneden eller sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Jakobsen

  Følger allerede.

  – Kunne være så fedt med et indlæg omkring idéer sidste skoledags outfits. Har heller ikke set sådan et indlæg før, så det kunne da være fedt hvis du gad at lave et. Er virkelig på bar bund, og med dig som fashionista, ville der sikkert komme nogle gode idéer fra dig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg følger dig og hedder Helena Aaholm Rasmussen på bloglovin. Ville elske et indlæg om billige, lækre DIY’s både om tøj og indretning, da jeg står til at skulle flytte! Lidt inspiration er altid godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed give-away! Jeg følger dig på bloglovin og hedder selv Anne-Sofie Enevoldsen derinde 🙂
  Jeg kunne godt tænke mig et indlæg med et kig i dine ynglingsitems 🙂 Det kunne være super fedt og inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker outfit indlæg, så det kunne jeg godt tænke mig at se!

  Jeg hedder Nina Jensen på bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina Jørgensen

  Uhh love this nail polish 🙂 en must have til denne tid..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karina Jørgensen

   Vil gerne at du tog billeder at tilbehør til dine outfits og hvorfor du har stylet dig som du har .. som man får mere informationen om tanken bag det du har på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Okay, det lyder som en rigtig fin idé! <3 Dog har jeg ofte ikke den mest dybdegående forklaring på outfittet :DD

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit job på DR