Det gør mig…

Det gør mig sur… 
Når børn ikke har respekt for deres forældre – Når folk ikke kan accepterer andres succes (smålighed generelt) – Når jeg bliver presset til noget jeg ikke vil – Når folk springer over i køer – Når unge teenagepiger liiidt for højt kommenterer ens tøj negativt – Når folk undervurderer mig og tror at jeg er en lille naiv pige, bare fordi jeg smiler rigtig meget og er meget positiv og åben – Når mine forældre stiller mine ting på plads, uden at fortælle mig hvor de har stillet det hen – Når folk ikke er sig selv og tydeligvis spiller en rolle – Når folk fortæller mig at jeg ligner en lille pige (IKKE fedt at få afvide når man kan tage kørekort og stemme om et halvt år) – Når jeg glemmer teposen i tekanden og min te bliver bitter – Når folk bliver sure eller irriterede hvis man ikke svare dem på facebook med det samme – Når venner på facebook poster videoer hvor man får et chok tilsidst, altså hvor umodent er det ikke at gøre?! –

Det gør mig ked af det…
Når børn og unge mobber – Når min ene hund har ondt (den har en sygdom) – Når jeg ikke kan bestemme mig (mere frustreret måske) – Når jeg tænker tilbage på alle de venskaber jeg har mistet fordi at jeg fik angst og ikke turde være sammen med andre unge – Når jeg skuffer min familie eller venner – Når jeg er alene hjemme i meget lang tid – Når mine læsere fortæller at de ikke bliver behandlet ordentligt i skolen.

Det gør mig glad…
Når folk smiler høfligt på gaden – når en læser genkender mig på gaden og gerne vil snakke – Når jeg tænker på hvad jeg har opnået med bloggen – Når mine læsere roser bloggen – Når der kommer nye læsere til bloggen (Jeg betragter mine læsere som venner) – Når min mor kommer med varm te til mig om morgnen – Når jeg ikke har alt for mange planer, men bare kan slappe af – Når jeg shopper – Når mine hunde ligger sig på min mave om morgnen og logrer med halen – Når mine forældre “forlanger” et kram – Når jeg er ude og køre bil med min far – Når min far har tid til at holde tv-aften sammen med mig og min mor (han arbejder meget) – Når min bror har succes med det han laver – Når mine veninder skriver at de elsker mig – Når fotografer vil bruge mig til photoshoots – Når jeg kan hjælpe andre – Når jeg tænker på at jeg er kommet ud af min depression og at de triste og sorte dage er fortid – når mine forældre er stolte af mig –

Hvad gør dig sur, ked af det eller glad?

Hat 019 sort hvid


bloglovin black

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg