Bye Bye Lanzarote

ITS OK TO DREAM

collage femalefirst

HEJ LÆSERE!
Pt. har min pengepung det desværre ikke særlig godt, men det holder mig ikke fra at drømme og i øjeblikket drømmer jeg i høj grad om femalefirst – det er en webshop med tøj fra både Second Female og Just Female og jeg kan lide begge mærker!
Især er jeg helt vild med den sorte trøje med de diskrete striber til de stribede bukser, striberne på bukserne giver et mere detajleret touch, samtidig med at det selvfølgelig har den meget enkle stil.
Hvilken webshop ville I gerne gå crazy i, og bare bruge massere penge i, hvis I havde en pengepung som kunne genfylde sig selv når der blev brugt penge fra den? (Ja, det er altså OK at drømme lidt.)
KNUS WHITTA

bloglovin5

7 kommentarer

 • agnete

  Uh ville gerne have de stribede og ville bare gerne have massere tøj:P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med sættet til venstre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sine kirstine

  helt sikkert Zalando

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Åh hvor jeg elsker din stil!! Blev så optaget af at se billeder af dine outfits, at jeg uden at have opdaget det havde set alle sider af din blog igennem. det her er virkelig min nye yndlingsblog. Håber du har det godt 🙂 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Gud hvor er du dog bare sød altså! <3 Tusind mange tak! 😀
   Stort knus til dig også! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Åhh uden tvivl Envii, så lækkert, minimalistisk, og alligevel noget der skildre sig ud, og kvaliteten der bare er i top, I’m in love!

  Jeg har sættet til venstre, super lækkert, glæder mig til at kunne springe rundt i det til sommer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bye Bye Lanzarote