Sheinside favorites

OOTD – Finally spring

Kongens PicMonkey Collage Kongens 032 Kongens 027

Sko: Adidas – Bukser: Dr. Denim – Bluse: COS – Hat: Topshop – Halskæde: Jane Kønig – Taske: Urban Outfitters – Jakke: Designers Remix

HEJ LÆSERE!
Det er jo blevet så varmt (i forhold til at vi er i midten af Marts) at man kan gå rundt udenfor i en simpel forårsjakke og det udnytter jeg altså til fulde. Forleden havde jeg det her outfit på, så det er faktisk ikke helt sandt at kalde det Outfit of the day, men I forstår. Outfittet er super simpelt, men hatten giver den lille detalje så man skiller sig lidt ud. Jeg er i virkeligheden rigtig stor tilhænger af den minimalistiske og dæmpede stil, men der skal være et eller andet element som gør at man ikke bare ligner en hvilken som helst andet pige.
Kan I lide mit outfit?
KNUS WHITTA

bloglovin5

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sheinside favorites