Det gør mig...

Packing

Pakker 005 Pakker 004 Pakker 002

HEJ LÆSERE!

Når I læser det her indlæg så sidder jeg højest sandsynligt i flyet og er på vej imod mere varme omgivelser på Lanzarote. Igår skulle der pakkes til turen og jeg besluttede at vælge de ting som jeg glæder mig mest til at gå med til billedet, for det ville tage alt for lang tid at tage billede af alt det jeg har pakket ned. Jeg starter altid med at pakke meget let, men i løbet af dagen kommer jeg i tanke om flere og flere ting jeg liiige skal huske, så det bliver hurtigt til en rimelig tung kuffert – sådan er det vidst at være en pige som elsker mode.
Men jeg kan love jer at der kommer nogle fede indlæg dernede fra – ikke mindst dejlige outfit-indlæg.
Hvis I har nogle ideer til indlæg I gerne vil se dernede fra, så sig endelig til! Jeg vil elske at lave nogle lækre indlæg til jer.
KNUS WHITTA

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør mig...