The warm orange

Spørgerunde svar – Marts

HEJ LÆSERE!
Til sidste spørgerunde kom der virkelig mange spørgsmål og det er virkelig positivt! Jeg var virkelig usikker og bange for om der slet ikke ville komme nogle kommentarer og jeg så ville se pænt latterlig ud, men næ nej – det er dét som gør jer til verdens bedste læsere, haha.
Nå, men der kom somsagt en del spørgsmål så nogle af dem har jeg ikke haft mulighed for at besvare, men jeg har bestræbt mig på at svar på så mange som muligt.

Har du et crush på en ikke-kendt?
Nej det har jeg faktisk ikke – rimelig kedeligt, haha.
BONUSINFO: Har et crush på Ian Harding som spiller Ezra Fitz i Pretty little liars.
Kongens 059
Kan du lide at feste?
Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg IKKE kan lide det, men faktisk kan jeg meget bedre lide at holde hyggeaften med mine veninder og drikke Mojitos og spise sourcream-chips med dip.

Har du planer for sommerferien?
Først skal jeg til Samos med min mormor, morfar, mor, far, bror, onkel, moster, kusine og fætre – Det bliver helt vildt sjovt at være afsted med hele familien! – Derudover skal jeg til Vesterhavet, hvor vi har lejet et sommerhus.

Din frygt?
Jeg har rigtig mange! – Nåle, hajer, diverse transportmidler og i særdeleshed fly, ild, ensomhed, stilhed og sikkert også en masse andre ting som jeg bare har glemt i skrivende stund.

Museum 043

Hvis du er ked af det, hvem går du så til?
Har en veninde som hedder Thea – på mirakuløsvis forstår hun mig bare altid og hvis hun ikke kan forstå mig, så lytter hun alligevel. Så kan jeg også altid komme til min mor og jeg elsker hende højere end noget andet.

Dit yndlings mærke of all time?
Det må være ZARA eller topshop – jeg kan ALTID finde noget lækkert i topshop og ZARA.

Har du noglesinde haft en kæreste? Hvis ja, hvor mange og var det seriøst?
Har aldrig haft en seriøs kæreste – jeg er nok rimelig kræsen, haha.
10012421_574219152674910_684408905_o

Din yndlings-parfume?
Går ikke særlig ofte med parfume, men når jeg gør så er det Chanel’s Chance Fraiche.

Bedste film noglesinde?
Jeg skifter konstant yndlingsfilm for hver gang jeg ser en ny film som rør mig, så siger jeg at det er den bedste film jeg noglesinde har set, men måneden efter ser jeg en film som også rør mig, og så synes jeg at dét er den bedste film noglesinde, haha. MEN hvis jeg skal vælge en all-time favoritfilm, så må det altså være Forrest Gump.

Hvad kan du bedst lide at gå i, kjole, nederdel eller bukser?
Jeg synes nederdel er så flot til andre, men jeg kan simpelthen ikke komme ud af mine bukser, haha.

Dit yndlings make-up mærke?
Chanel er helt sikkert mit favorit makeup-mærke.

Den bedste dag i dit liv?
Det er nok det sværeste spørgsmål jeg har fået i meget lang tid.
Jeg har nok to dage som jeg aldrig vil glemme.
1) Den dag vi hentede min første hund Lucca – Min bror har hundeallergi så hele mit liv havde en hund været umuligt, men så fandt vi en allergi-venlig hund og min drøm gik i opfyldelse.
2) Den dag jeg gik ud af folkeskolen. Siden 6. klasse har min tid i folkeskolen været en slem kamp, da jeg har social angst.
Min konfirmation var selvfølgelig også en dag som var helt fantastisk, men de her to dage gjorde mig simpelthen så lykkelig og fik mig til at føle at jeg var den lykkeligste pige i hele verden nu.
PicMonkey Collage

Hvordan havde du det da du fik din drøm til at gå i opfyldelse?
At få sin store drøm opfyldt (I mit tilfælde var det bloggersdelight OG at arbejde indenfor tv-branchen) er jo helt fantastisk. Jeg har altid set mig selv som en meget uheldig person som ikke fungerer til noget som helst – Det var især et kæmpe selvtillids-boost at få arbejde hos DR1

Hvornår har du fødselsdag?
Jeg bliver atten år 28. september.

Hvad hedder dine forældre?
Min mor hedder Charlotte og min far hedder Hans Jørgen.

Kendis med bedste stil?
Eleanor Calder og Olivia Palermo giver mig rigtig meget inspiration.

Hvad synes du om edderkopper?
Jeg bryder mig bestemt ikke om dem og beder min far om at fjerne dem hvis jeg finder en på mit værelse, men jeg er ikke panisk angst og får åndebesvær osv. Men de er virkelig ikke særlig lækre!

Outfit 021

Har du et hemmeligt talent?
Jeg er rigtig god til at synge opera, jeg er rigtig god til længdespring og så kan jeg huske mange oplevelser jeg havde da jeg kun var 2 år gammel – Pænt freaky.

Hvad er dit tip imod bumser?
Nu har jeg aldrig været plaget af bumser, mit personlige hudproblem er mere tør hud, men jeg ved at man kan få bumser hvis man spiser meget fedt mad – så et tip ville måske være at holde lidt igen med chips og fastfood.

Hvad kan du bedst lide ved dit udseende?
Jeg kan godt lide min øjenfarve og lange ben.

Hvordan bliver du så tynd?
Jeg gør absolut intet – jeg har et utrolig hurtigt stofskifte.

Der kom også rigtig mange spørgsmål omkring angst, da jeg jo lider af angst – de spørgsmål vil jeg meget gerne svare på, men det skal altså være et indlæg for sig selv, for jeg synes det virker lidt forkert at snakke om angst i samme blogindlæg som et indlæg hvor man snakker om yndlings-parfume og tøj, haha.
SÅ Hvis du har et spørgsmål omkring angst (enten MIN angst eller angst i al almindelighed) så kan i skrive jeres spørgsmål i kommentaren her! 🙂
KNUS WHITTA

9 kommentarer

 • Sine Kirstine

  Blev rigtig glad da jeg fandt alle mine spørgsmål i teksten <3
  Synes det er så hyggeligt når du svarer på spørgsmål, man føler man lærer dig af kende.

  Du er helt klart et af mine forbilleder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lila

  Hej Alberte.

  Synes jeg havde set et spørgsmål der mindede om mit i kommentarboksen til sprøgerunden, så jeg valgte ikke at spørge alligevel, men det blev så ikke besvaret, så nu spørger jeg bare selv.

  Hvad er det egentligt du skal lave på DR1? Er du manuskriptforffatter eller skuespiller og til hvad? Det kunne være lækkert hvis du gad svare. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  WAUW jeg kan bare ikke sige andet til dette indlæg end dine billeder er mega flotte og du er så ærlig det kan jeg lide<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvad arbejder du som på DR1? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna S Frederiksen

  Har lige fundet din blog, og vil helt klart følge dig fremover!
  Jeg elsker de her slags indlæg <3
  Forresten, hvor har du købt den bandana henne som du har på på billlede 3?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Gud hvor er jeg dog bare glad for at høre du kan lide bloggen – følger du den på bloglovin? <3
   Bandanaen er fra Topshop! 🙂 Fik mega optur da jeg fandt den, for jeg elsker bandanaer, men det er ofte ret svært at finde nogle som sidder godt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna S Frederiksen

   Ja, det gør jeg <3
   Kan jeg godt forstå – den er mega fed! Har selv en del – mange af dem er fra tiger – de havde de "klassiske" bandanaer til en tier i alverdens farver i sommers 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Alberte!
  Vi er 2 piger, der har vores veninde mistænkt for at have fået angst. Hun er begyndt at blive meget nemt stresset, ryste under meget larm, samt problemer med at trække vejret, i visse situationer. Vores spørgsmål til dig er så, hvad du synes vi skal gøre? Og om nogle af disse ting overhovedet kan være tegn på angst?
  Knus os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The warm orange