Leo & Knit // Get the look

Lucky girl in sheinside

PicMonkey Collage

outfit 028 outfit 053 outfit 055 outfit 073 outfit 025

Barbiesweatshirt kan købes HER
Bladbluse kan købes HER

HEJ LÆSERE!
Hvor blev jeg dog bare glad da jeg forleden fik en stor pakke fra det fede tøjmærke Sheinside. Sheinside har et kæmpeudvalg af lækkert tøj og der kommer mere tøj til shoppen hver dag, derfor går jeg også hver dag ind og tjekker om de har nye items som jeg skal tilføje til ønskelisten.
Jeg modtog disse to items, nemlig den feminine bladbluse og den lyserøde Barbiesweatshirt. Jeg elsker virkelig begge items, men jeg må indrømme at jeg tror at jeg vil gå allermest med barbiesweateren for jeg crusher for vildt på den og den er helt utroligt behagelig at have på!
Hvad synes I om de items som jeg har været så heldig at modtage fra Sheinside?

I kan tjekke deres hjemmeside lige HER
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo & Knit // Get the look