Summer feeling

New in // Bronté

solhat 025

solhat 048

HEJ LÆSERE!
Igår var jeg en lille hyggelig tur i Illum, for der blev nemlig holdt Mid-season sale. Når jeg er på udsalg finder jeg stort set aldrig noget til udsalgs-pris, men jeg finder selvfølgelig en masse, masse som IKKE er til udsalgspris. Igår fandt jeg den her smukke, smukke solskærm fra Bronté. Bronté har lavet de lækreste solskærme som rent faktisk er lavet af papir så den er ovenikøbet bæredygtig!
Jeg har faktisk længe gået og kigget på denne solskærm inde i Mads Nørgaard butikken på strøget, for disse slags hatte er det første man ser når man kommer ind i den butik, men jeg synes bare at 450 var liiige lovlig meget, så det var en fantastisk overraskelse da jeg så at de kostede 100 kroner mindre i Illum.
Hvad synes I om solskærmen?
Jeg kan forestille mig at sådan en solskærm spreder vandende pænt meget i det danske land, for jeg tror at nogle synes den er lidt for “fancy” men jeg kan godt lide den.
Nå, men er meget spændt på at høre jeres mening – så kommenter endelig hvad I synes om den!
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5

5 kommentarer

 • Lige sådan en man kunne bruge på en varm sommerdag til at skygge ansigtet lidt, super fint køb! 🙂

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Høeg

  Jeg synes den er virkelig flot, og at du bærer den vildt godt! Den kan du godt være bekendt. Du har nok ret i at den deler vandene, men gør det noget? Jeg synes, at den er vildt fed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  den er mega smuk men er4 mere til klasiske stråhatte:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er den fin, og enkelt – super smart her til sommer 😉

  -http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Den klæder dig rigtigt godt, men jeg ville personligt ikke selv købe en (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer feeling