Brand New bag

OOTD – Første dag hos DR

dr outfit 001dr outfit 005

Jakke: Sheinside – Taske: Erbst Copenhagen – Sweater: Ivan Grundahl – Bukser: Dr. Denim – Sko: Pieces

HEJ LÆSERE!
Igår havde jeg første dag hos DR og det var en helt fantastisk spændende oplevelse. Jeg er jo virkelig dybt betaget af den branche og drømmen om at arbejde i branchen er ikke blevet mindre. Igår havde jeg det her outfit på og det følte jeg mig meget tryg i, og når man er nervøs for at starte et nyt sted, så er det godt at føle sig tilpas i sit tøj og påklædning.
Jeg skal lige sige at sweateren fra Ivan Grundahl er en jeg har lånt fra min mor – Så mange penge har jeg ikke til rådighed til én sweater, haha.
Hvad synes I om outfittet?

Har I iøvrigt husket at deltage i give-awayen om en lækker Chanel-neglelak?
I kan finde link til give-awayen HER
KNUS WHITTA

 

bloglovin5

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brand New bag