Medina x Gosh

Summer feeling

viunge 032 viunge 024viunge 025

Skjorte: Monki – Bukser: Won Hundred – Sko: reebok – Blazer: Zara

HEJ LÆSERE!
Nu er der kommet sol over Danmark og hold op hvor er det dejligt! Jeg var for første gang i meget lang tid (efter min mening) på strøget og jeg kan mærke at jeg begynder at blive helt rask. Jeg var blandt andet i Monki og købte denne fine kortærmede skjorte til 180 kroner. Jeg synes den er så sommerlig og fin og jeg glæder mig til at gå rigtig meget med den her til sommer.
Nu har jeg været syg og fokus har været utrolig meget væk fra bloggen, så hvis I har en blogidé, så skyd løs, jeg er meget åben for ideer af forskellig slags.
Hvad synes I om outfittet på billederne ovenover?
Hvad lavede I igår, da vejret mildest talt var perfekt?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medina x Gosh