New in // Bronté

The sun is up, the sky is blue, it’s beautiful and so are you.

insta sol

HEJ LÆSERE!
I får lige en helt normal opdatering for mig, for det er længe siden I har fået det. Igår brugte jeg dagen på at sidde i min gårdhave og tjekke blog’s på min mobil, tjekke instagram (også der jeg har taget disse flotte billeder, hihi) og så at skrive på en ny novelle som jeg arbejder flittigt på. Der er måske ikke så mange af mine læsere som ved det, men udover at skrive blogindlæg, så har jeg en stor passion for at skrive fiktionsnoveller og manuskripter. Ligenu arbejder jeg på en novelle som hedder “københavn” men jeg vil ikke afsløre mere endnu, haha.
Kunne I tænke jer at læse den, når den er færdig?
Nå, men efter at have fået lidt sol så tog jeg ind til Nørreport station for at mødes med et af mine absolut yndlings-selvskaber nemlig søde Line. Vi var på jagt efter en kimono, for jeg vil MEGA gerne have sådan en, men desværre var der ikke “den perfekte kimono” udover den Line havde på, som nok er den flotteste kimono jeg har set i hele mit liv. Jeg fik faktisk Line til at tage nogle billeder af mig med hendes kimono og jeg tror at jeg vil ligge dem på bloggen imorgen, hvad siger I til det?
Idag skal jeg endnu engang ud og suge alt solen til mig, for om et par dage skulle det blive uvejr!! Jeg kan ikke håndterer at skulle gå med jakke igen… virkelig ikke!
Nå, men hvad synes I om disse små updates? Lad mig endelig se nogle kommentarer fra jer, det er skønt at få lidt respons – det tror jeg alle bloggere kan skrive under på. 🙂
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5

16 kommentarer

 • Petrea

  Mega hyggeligt med disse updates! Noget af det bedste ved bloggen, hehe (bortset fra outfitsbillede og alt det andet).

  Og jaa, vil da gerne læse din novelle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Ville vildt gerne læse novellen når den engang bliver færdig! 🙂
  – Har også set de der kimonoer overalt, men kan ikke rigtig finde dem i butikkerne? 🙂

  http://karolinehaugaard.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Uh jeg er stadig in love med din blog men altså<3 Jeg vil meget gerne læse din novelle og glæde rmig til at se dig i kimono*:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Det er så hyggeligt med sådanne blog-indlæg (:
  Og selvfølgelig vil jeg da læse din novelle, når den er færdig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Ja, det er dejligt med sådanne små updates. Dette er min første kommentar på en blog nogensinde – nu er jeg heller ikke den største blog-læser, men nyder da en gang i mellem at tage et smut forbi din blog, da jeg synes den er rigtig god – flot, ærligt og godt lavet. Jeg kan sagtens forstå, at du gerne vil have lidt respons, så derfor skriver jeg denne kommentar, for at opfylde dit ‘ønske’. Selv om jeg måske ikke vil kunne finde tid til at læse din novelle, synes jeg alligevel, at du skal lægge den op, da jeg tror, at der er mange af dine læsere og følgere, som følger og læser med uden at skrive kommentarer, lige som jegselv. Jeg kunne godt forstille mig, at mange ville læse den, så det vil jeg klart anbefale dig at gøre, så kan du jo også få lidt respons på den. 😉
  Læg endelig billederne op af dig i kimonoen, det vil også give et indblik i, hvad du synes er flot ved en kimono og sådan. Det vil jeg i hvertfald gerne se og derfor også holde lidt øje med bloggen pga. det. Nu tror jeg, at jeg har skrevet en lang nok første-blog-kommentar, så nu vil jeg slutte af. Det var alt hvad jeg havde at sige. Fortsæt din gode blog. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • My

   PS. Dejligt også at se noget fra mit én yndlingsbands sange som overskrift. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hvor er du dog bare sød! <3 Er rigtig glad for din første-blog-kommentar, hihi. 😀

   Og btw. Beatles er også mit ultimative yndlingsband! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • My

   Det er jeg glad for at høre! 🙂 Og jo den kimono er gudesmuk! Wauw! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte J

  Vil mega gerne læse din novelle. Det er desuden også dejligt med disse indlæg da de på en måde viser at selvom man er blogger kan man også lave andet end at shoppe, og lave modrindlæg. Hvilket er det jeg syntes vi ser mest af fra danske bloggere… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hvor er jeg glad for at høre det! Det er også lettende at vide at I stadig vil være der, hvis der ikke sker så meget spændende i mit liv. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte J

   Så ligner dit liv vel bare lidt vores andres. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Jakobsen

  Lækkert med så dejligt vejr. 🙂 Uh, Brandy Melville har altså også bare de fineste kimonoer, just so u know!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så hyggelige disse updates, faktisk! He he <3

  Kig gerne forbi min blog, knus <3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Så hyggeligt indlæg!

  Jeg brugte min weekend på min konfirmation! <333

  annamoellerlarsen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Bronté