Today

A huge garden

leopard

HEJ LÆSERE
For et par dage siden var jeg sammen med min dejlige veninde Annika og vi brugte dagen på at snakke og sole os i København’s Kongens have. Kongens have er det ultimativt hyggeligste sted at bruge tiden når det er varmt og så ligger haven ovenikøbet kun to minutters gang fra mit hus.

Nå, men dén dag fik jeg anledning til at lufte et outfit som jeg aldrig har haft på før. Jeg havde nemlig mine halv-nye bukser på fra Zara som jeg købte for en måned siden, og så havde jeg denne fantastiske top på som jeg købte i All Saints i London (Jeg har købt sååå meget tøj fra All Saints, bare vent og se.) Jeg er normalt ikke specielt vild med leopardprint, men disse bukser synes jeg faktisk er rigtig flotte og efter at jeg havde fundet et smukt billede på tumblr af en pige med leopardbukser og en blå knit, så måtte jeg nød til at købe dem.
Hvad synes I om outfittet?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today