London buys // All Saints dress

Summer give-away

halskæde Halskæde1

HEJ LÆSERE
Idag har det simpelthen været den mest fantastiske, solrige dag længe, og det skal fejres.
Derfor vil jeg afholde en lille give-away for jer, og jeg kan fortælle at det SLET ikke bliver den eneste give-away denne sommer, for der er intet så dejligt som at give gaver ud. Jeg vil både uddele præmier som er sponsoreret, men idag er præmien denne smukke halskæde fra Sheinside.
I Januar fik jeg denne halskæde, men jeg har desværre ikke haft noget tøj som passede så godt til den, så den har desværre ikke fået udnyttet dens potentiale og det er jo synd. Halskæden er superfin og vil være perfekt her til sommer.

Mine give-aways er altid KUN for mine faste læsere, så hvis du vil have chancen for at vinde denne smukke halskæde så skal I følge mig på bloglovin og det gør I LIGE HER
Udover at følge bloggen på bloglovin så skal I også skrive en kommentar til indlægget – I kommentaren vil jeg gerne have at I skriver hvad I allerbedst kan lide ved sommeren – så lad os få lidt sommerstemning i kommentarfeltet.

Give-awayen slutter 12. Juni
Håber I vil deltage, så jeg kan give denne halskæde til en heldig pige.
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5

63 kommentarer

 • Jeg kan allerbedst lide de varme sommeraftener hvor man, kan sidde ude sammen med sine venner og veninder, ved et lille bålsted, det er så hyggeligt, fordi det bare skaber en sådan ro, at man sidder ude. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hiba

  Det jeg absolut elsker ved sommeren er at jeg endelig kan få brugt mine lækre sommerfund (haha)
  Og jeg elsker bare at kunne have så mange muligheder om sommeren, hvilket jeg ikke har om vinteren som er, at jeg kan tage til sommerlande og grille og være sammen med mine veninder i den lækre sol. Og et bonus er at den halskæde ville passe sammen med er rigtig lækkert sæt tøj jeg har fået købt, hehe. Love you alberte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg tror noget af det bedste ved sommeren er at kunne gå rundt i shorts og bare tæer i haven. Ellers så elsker jeg også at grille eller lave mad over bål, eller bade;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Kirstine

  Hmm…. Det jeg nok elsker mest ved sommeren først og fremmest, er at det er nemt at finde flotte kjoler med blomster og blonder.

  Noget andet jeg elsker ved sommeren er at jeg har god mulighed for at spille teater. Har spillet fast teater siden jeg var 9 år, så 5 år, men har elsket teater længe før det. I sommeren spiller jeg med i sommerproduktionen hvor vi spiller på torvet. Jeg elsker sommer produktionen da vi også bruger vand på scenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt synes jeg det bedste ved sommeren er hvordan det gode vejr, de mange farver, is, lune aftener, frugt og meget andet bringer det bedste humør frem i folk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg elsker at det er så varmt, at man kan være sammen med venner og bare hygge sig ved stranden og så er der jo også sommerferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Om sommeren elske jeg, at solen er fremme hele tiden, så man kan få mere ud af dagen. De sidste to somre har jeg tilbragt sammen med min dejlige kæreste, gået ture, spist is og været til en masse fester med familie, venner og nye bekendtskaber.. Denne halskæde ville jo bare passe perfekt til det hele! Hvis jeg ikke vinder køber jeg den godt nok selv.. Er helt forelsket i den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Mervig

  Den halskæde er sååå fin! <3
  Det jeg allerbedst kan lide ved sommeren, er hvordan alles humør pludselig stiger et par grader. Jeg synes simpelthen det er så dejligt at møde en masse sommerglade folk, og selv have den der følelse af at være ekstra glad uden rigtigt at vide hvorfor 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie T.

  Jeg elsker de lange ture på stranden i det fantastiske vejr, at spise jordbær og være ude længe inden det bliver mørkt. Sommeren er en fantistisk tid at samles i – hvorend det er til en grillfest om eftermiddagen eller omkring et bål om aftenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  At vågne om morgenen til solen der stråler ind af vinduerne, synes jeg er virkelig dejligt, så ved man bare med det samme at det bliver en god dag! At gå på varm asfalt i bare tæer og høre Trolle siebenhar med “Sweet dogs” er også en af mine yndlings beskæftigelser når varmen tager over 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melisa cat

  Det bedste ved sommeren er helt klart…..Solen, vamen, stemmning, hyggen, is, strand, sommerferie, gult, sommer outfit og at læse din blog…..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Det bedste ved sommeren er, at man har en god undskyldning for at spise MANGE is. Mums 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Yalda

  Det bedste ved sommeren er den frihed man har – ingen skole, ingen lektier. Friheden til at lave lige det man har lyst til uden dårlig samvittighed. Det er fantastisk at kunne sidde ude til sent på aften, se flere sæsoner af en serie, læse bunkevis af bøger, spise en masse is, være i selskab med sine nærmeste, tage ud at rejse, opleve en masse nyt, slappe af, spise mad direkte fra grillen, tage ud og bade, sole sig i haven, gå lange ture – nyde tilstedeværelsen på bedste vis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Emilie Hansen

  Jeg elsker at komme ud og være aktiv i det lækre vejr, at tage på picnic med kæresten/ veninderne eller familien. Jeg elsker sommeren!! Alt er godt ved sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  De dejlige sommer aftener med manden min. Det gode humør, sommerne gør ved os alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • oline

  Jeg elsker bare ben, sol, strand, makeup frie dage, grin og grilsommeraftner med vennerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmine

  Det jeg elsker ved sommeren er sol, koldskål, jordbær, ferie, shorts og aftener der varer forevigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Det bedste ved sommeren er uden tvivl at dagene bliver længere. Man har lettere ved at stå op når vækkeuret ringer om morgenen, og om aftenen kan man sidde længe ude og nyde den sene aftensol.
  Krydser fingre for jeg vinder.
  Mvh. Katarina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er uden tvivl dansk sommer, der er det bedste ved sommeren. Jeg ELSKER at rejse og opleve ting, men når solen skinner, himlen er blå og det er de der 20-23 grader – det er det bedste. Man kan både tage på stranden og gå i byen og hygge sig med shopping eller cafébesøg. Dansk sommer er fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker sommeraftnerne med familien, og så elsker jeg rejserne. I år går turen til London og Italien 🙂

  Sidsejosefine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En dag dukkede der et follow fra dig op på min bloglovin – siden da har jeg fulgt dig, og du er faktisk den eneste mode-blogger jeg “gider” følge 😉 jeg elsker sommeren fordi jeg har fødselsdag her den 3. juni. Men også fordi sommer er noget helt særligt. Og gør noget helt særligt ved mennesker. Hvis du har læst lidt med på flyvsketanker.dk ved du at jeg har ADHD og sommeren giver også noget godt her – det bliver bare nemmere at være til. Alle bliver gladere og smukkere. Om sommeren går jeg f.eks selv langt mere op i udseendet fordi at du her ofte er mere eller mindre blottet. Sommer er et livs-nødvendigt hjælpemiddel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det jeg allerbedst kan lide ved sommeren er at sidde med mine veninder ude på terrassen, drikke is-the, høre højt musik og spise koldskål. Det er altid hyggeligt når man er sammen! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det bedste jeg kan lide ved sommer er, at være på ferie med min familie. I år skal min mor, søster og jeg til Paris med en af mine bedste veninder, hendes mor og hendes storesøster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • agnete

  Det bedste ved sommeren er når et er delig varmt, at nyde en god is og at bade udendørs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Elsker det der med, at man kan hygge sig med sine veninder uden at tænke på lektier…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sommer = sommerferie! Ingen lektier, sol, masser af tid til at være sammen med veninderne og en masse fantastiske oplevelser. Noget af det bedste ved sommeren er varmen, og friheden til at gøre (stort set) lige hvad man lyster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg kan bedst lide varmen og de lange, dejlige, lyse aftener – og selvfølgelig ferien med familien 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg kan helt klart allerbedst lide at bade i havet! Det er virkelig det lækreste at gøre om sommeren, åh, jeg bliver helt glad bare af at tænke på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie E

  Det bedste ved sommeren er helt klart, varmen så man kan blive dejlig brun, og de mange is man kan spise;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah Grønbech

  Det jeg finder bedst ved sommeren, er når man er sammen med dem man har kær. Og ikke mindst nyder en dejlig is i sommervarmen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Marie Struve

  Åh hvor er den flot!
  Min yndlings ting ved sommeren er varmen selvfølgelig. Men helt klart også afslapningen og alt det det hører med! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, at det jeg elsker allermest ved sommeren, er de lange, lyse aftener, hvor jeg kan sidde på terrassen til klokken 23 og skrive i min kreative dagbog med et lækkert glas hvidvin, uden at bekymre mig om, om der er lys nok. Jeg synes sommeren, og specielt sommernætter, er vildt inspirerende, og derfor får jeg også skrevet ekstra meget om sommeren – jeg tror også det er derfor, at det er min yndlingsårstid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Jeg elsker den måde håret føles på efter det har været i havvand og så tørres igen. Elsker at pille død, solbrændt hud af. At sidde ved kanalen med en bajer i hånden og fancy solbriller, mens man føler sig temmeligt elegant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine de Linde0

  Det jeg elsker allermest ved sommeren må være at kunne stå op og vide at man kan gøre præcis hvad man har lyst til den dag. Man skal ikke i skole og lave lektier og bruge dagen på det. Du kan tage ud at bowle, tage på shoppingtur og bade ved stranden. Så friheden og alt den tid man får + sol og varme er en super dejlig combo og jeg kan virkelig ikke vente 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Det bedste ved sommer er at ligge ude i haven og slikke sol i en yndig lille sommerkjole, med en is i hånden og en god bog i den anden. – den anden bedste ting er at komme ud og rejse, og opleve en masse nye steder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Lundkvist

  Det bedste er ved sommeren er når solen skinner og man kan side og spise is ude i haven sammen med min familie eller venner i en let sommerkjole.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Christensen

  Oorg, jeg elsker den farve. Den kunne sagtens få det godt ved mig da!
  Jeg tror, det er den frihedsfølelse af at gå på sommerferie, der huer mig mest. Man slider i det den sidste måned, med prøver og eksamener, og det eneste man bliver holdt oppe af, er det faktum, at man bagefter kan slappe af i dejligt solskin, med gode venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  det bedste ved sommeren er de varme dage og man kan sole sig og nyde familien samt svigersønnerne hvor der er mere tid sammen <3 <3 ture ved vandet/havet samt gå og cykelture ud i det blå med en madpakke <3 åh jeg kunne nævne mange flere ting som jeg elsker ved sommeren <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  ih hvor er den smuk, jeg har lige sommerkjolen den vil passe perfekt til som jeg skal have på til sommerfesten og har endnu ikke selv fundet et smykke der kunne passe dertil, men dette har den helt rigtige størrrelse og farve <3

  ha en super skøn sommer 🙂

  Knus Pia Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Lindholm

  Sommer er helt klart den bedste årstid på året. der er ikke noget bedre end ligge ude i haven helt fredfyldt med små fugle der kvidre om kamp i baggrunden. Bare virkelig at slappe af en varm sommerdag, imens jeg ligger i noget let sommertøj med nogle dejlige farver og uden make-up, fordi man bliver så dejlig gylden brun. Derefter gå ned i haven og spise nogle bær eller frugter fra buskene og træerne. Her mærker jeg for alvor friheden ved at have fri fra skole, hvor der ikke rigtigt er noget planlagt, men man tager tingene som de kommer og som man føler.

  Varmen gør kun gode ting ved folk, man blomstre jo helt op, så varmen og den gode energi man får og disse afslappende stunder og mærke friheden med lidt afstand fra skolen, så spontanitet kan sprudle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Reich

  Det bedste ved sommeren må være varmen! Så man kan være ude om aftenen, spise is og bade <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Det bedste ved sommeren er samværet med venner og familie ❤️ Grillaftenerne, strandturene, hygge og leg i haven, loppemarkederne… Ja jeg kunne blive ved, sommer er min ultimative yndlingsårstid ❤️❤️❤️

  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Det bedste ved sommeren er, at det er meget sjovere og lettere at finde outfits – alt er bare pænere med solskin og brun hud! 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes Schou

  Det er lige præcis sådan en halskæde jeg mangler i min garderobe, åh hvor er den smuk!
  De sidste mange år har mig og min familie været i Spanien hver sommer. Det er noget af det jeg ser aller mest frem til, det fedeste er at man bare kan ligge på terrassen med en god bog. Og når det bliver for varmt er der ingen der klager, for den blå pool er altid indbydende og afkøler på de aller varmeste dage. Så det er nok det jeg elsker aller mest ved sommer. Og alt det lækre mad man ej heller må forglemme + al det sommertøj der har været gemt væk over vinteren, kan man endelig finde frem igen. Den halskæde vil bare være prikken over i’et. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Sand

  Jeg kan allerbedst lide vejret, sommer stemningen, de lange lyse aftener, at man har fri og sommerfester 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina

  Hvis der er noget jeg elsker ved sommeren, så er det nok de lange sommeraftener. Duften af grill, blomster og strand. Ikke mindst elsker jeg alle de dejlige mennesker omkring en. Man kan bare ikke finde én bestemt ting man elsker ved sommeren, for mit vedkommende elsker jeg det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  det jeg allerbedst kan lide ved sommeren er stemningen og vejret, der er intet bedre end at sidde en sommeraften med dem man holder af. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Det jeg bedst kan lide ved sommeren er helt klart strandture, man behøver ikke nødvendigvis at bade, men hold da op hvor er det lækkert at sidde og slikke sol og blive lækker brun.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Winkel Nielsen

  Det jeg elsker ved sommeren er de lange aftner, hvor man kan sidde samme med vennerne og nyde den varme luft. Det er at hygge med familien. At man kan få fine sommerkjoler. Bare det at der er sol og varme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Wow en smuk halskæde, den ville jeg godt nok elske at eje her til sommer. Det jeg elsker ved sommer er de lange aftener med venner og familien, hvor man kan gøre hvad man vil, hvornår man vil. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Udover at sommeren selvfølgelig (ofte) medfører dejligt, varmt sommervejr, så er det bedste altså også at dagene føles længere fordi det er længere lyst. Det betyder at jeg, med et meget travlt skema, kan få set alle veninder, familie, min kæreste, arbejde og samtidig slappe af og nyde livet :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Jamen altså, det er jo svært at vælge hvad der er det bedste ved sommeren! What’s not to like? Sene lyse (og lune) nætter, kolde drinks, slænge ved en pool med en drink i hånden, solnedgange med ham den søde, ingen lektier og skole – men derimod tid til venner og familie, samt en god omgang mad gerne fra grillen. Ja, jeg kunne blive ved <3 En date ved stranden med en lækker kjole og den flotte halskæde, vil heller ikke være dårlig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shanice

  Jeg kan allerbedst lige varmen og tiden man har. Om sommeren er aftenerne længere og det er varmt og lyst. Man får mere tid til at være sammen med sine veninder og venner. – og selvfølgelig også en sommerflirt 😉 <3

  Jeg elsker også, at man kan lave sleepovers udenfor og lave arrangementer! Jeg skal f.eks. til Bornholm med min bedste veninde i juli! Glæder mig! <3

  Sidst men ikke mindst, AT BADE! <3 Jeg elsker at bade! Bare vandmændene holder sig væk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Jensen

  Jeg kan nok bedst lide turene til stranden hvor man bare kan ligge og blive dejlig brun, og bagefter gå ud i vandet og køle ned. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Lange grill- og hyggeaftener med dem man holder mest af <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg har fulgt dig i siden sidste sommer og vil forsat blive ved med det. For jeg elsker din blog, jeg får altid så fin outfit inspiration af dig. Jeg kommer i sommer humør når solen skinner!
  -lea.f.s@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sol og varme er helt klart top tingen!! Men jeg eeelsker også lange sommernætter og is 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg synes der er så mange gode ting ved sommeren. Jeg kan godt lide sommerferien, for der tager min familie og jeg en uge på ferie, og jeg elsker at opleve og se nye ting.
  Jeg elsker at sidde ude en sommeraften og se solen gå ned. Ellers elsker jeg alle de forskellige blomster, som kommer frem. Jeg kan godt lide at tage billeder, og så når der er så mange forskellige blomster, det er det jeg bedst kan lide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Elsker den halskæde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Men det bedste er helt klart det, når man sammen med veninderne rigtig gør sig til strand-babes, finder strandtingene frem, laver lækre snacks og tager på stranden! ☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Elsker absolut sommeren, fordi man kan tillade sig at spise alt for meget is, klæde sig i fine pasteller og så nyder jeg også det lune sommervejr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker grillaftner!

  Knuz Katarina…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shanice

  Jeg elsker varmen og de lange nætter, så man kan tage til koncerter og være sammen med sine venner og veninder. – og muligvis en sommerlfirt 😉 <3

  Jeg skal f.eks. til One Direction-koncert her på mandag, og jeg glæder mig for sygt! Og til næste år skal jeg til Katy Perry!;)

  Jeg synes, at sommeren er den bedste tid på året! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London buys // All Saints dress