Summer give-away

Today

blog 004 blog 005

HEJ LÆSERE
Det er længe siden at jeg har lavet en helt normal opdatering på stort og småt, så det gør jeg nu. Jeg er endelig ved at genvinde min energi efter at have brugt det hele op i London og det er skønt. Idag går turen til sommerhus – det var meningen at vi skulle være taget afsted igår, men så kom der desværre ting i vejen i sidste øjeblik. Jeg glæder mig helt ufatteligt til at komme i sommerhus og få fred og ro. Jeg er jo af den overbevisning at jeg er født i det helt forkerte miljø – i virkeligheden burde jeg være født på en bondegård med massere af dyr, fred, ro og natur og det er der massere af i mit sommerhus (bortset fra dyr, men så har vi en hund med et kolosalt behov for konstant opmærksomhed, så vi har nok at se til.)
Nu sidder jeg og drikker te og venter på at min far er klar og derefter køre vi derop. Når mig og min far køre bil så ender det altid med at vi høre vores fælles yndlingsband “The Beatles” og det elsker jeg!
Hvad skal I lave idag?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer give-away