New armcandy

Look // June 26th

Outfits 036 Outfits 039 Outfits 043 Outfits 046

Billeder af: Amanda Svendsen fra MADEINDK.dk
Jakke: Gat Rimon – Trøje: All Saints – Taske: Erbst & Bjerke – Bukser: Dr. Denim – Sko: Adidas

HEJ LÆSERE
I Torsdags var jeg et smut inde på strøget sammen med Amanda, Lisa og Lisas gode veninde Jannie. Vi var inde på Paludans bogcafé som ligger i fiolstræde i København – en virkelig hyggelig café med en MEGET lækker milkshake.
Jeg må nød til at ligge alle kortene på bordet og indrømme at mit shoppingstop ikke går mere. Jeg har syndet, og jeg har syndet så meget at jeg næsten ikke tør at fortælle jer det. Derfor har jeg droppet shoppestoppet nu og I må gerne kalde mig svag, men jeg kan bare ikke stoppe med at shoppe! – Det er en så dyb glæde. MEN hvis vi skal være positive så holdt jeg mit shoppestop i en hel måned! Måske skal man også bare tage små skridt- fire måneders shoppestop er nok til at skræmme den nærrigste væk, er det ikke rigtigt?
Nå, men nu vil jeg fortælle hvad jeg har købt.
Jeg har købt en jakke fra Gat Rimon til 900 kroner! Faktisk koster den vidst over 2000 kroner, men jeg købte den i en genbrugsbutik til en meget fair pris. Mærket Gat Rimon er virkelig dyrt og eksklusivt. Derudover så er jeg en kæmpe sucker for oversize-jakker og jeg havde slet ikke en armyfarvet jakke, så det kan vel retfærdiggøre det lidt.
Mit shoppestop er officielt slut – jeg holdt det i en måned. Til jul vil jeg måske prøve at holde det to måneder.
Hvad synes I om jakken fra Gat Rimon?
Hvad synes I generelt om outfittet?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New armcandy