Gøteborg via Instagram

All black

Kjoler 011 Kjoler 007 Kjoler 009

HEJ LÆSERE
Jeg synes det begynder at blive et godt stykke tid siden at der sidst kom outfitbilleder på bloggen, så det skal der naturligvis lige komme.
Forleden var jeg ude hos The Vintage på Strandvejen for at lave et photoshoot i deres nye kjoler og til det møde havde jeg taget dette outfit på. Outfittet er super enkelt og simpelt men det er også det rareste når man skal prøve kjoler – så skal man ikke sidde og kæmpe med at få sine jeans af og på hele tiden.
Dette outfit var dog ikke helt gennemtænkt, for sort tøj er virkelig varmt i dette vejr, så det har jeg i den grad lært nu. Der er en grund til at sort tøj fungerer bedre om efteråret og vinteren – lesson learned.
Hvad synes I om outfittet?
KNUS WHITTA

 

bloglovin

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gøteborg via Instagram