Min dag i instagrambilleder..

All Weekday

Pictures 033Pictures 038

Pictures 039

Pictures 040

HEJ LÆSERE
I Torsdags var jeg jo som jeg har skrevet før i Malmø og selvom jeg gik rimelig meget over et par lækre læderbukser, så blev jeg fuldstændig forelsket da jeg fandt deres weekday-butik.
Vi har jo også en weekday i København, men den er bare altid meget proppet af mennesker og musikken er så høj at man ikke kan høre sine egne tanker, og deres produkter er proppet sammen – dog har jeg altid elsket deres tøj.
Men da jeg kom ind i butikken i Malmø blev jeg virkelig, virkelig glad. Alle de ting som ikke fungerer i den danske weekday, fungerede nemlig supergodt. Deres ekspedienter var glade og meget hjælpsomme, der var meget lav musik og der var nærmest ingen mennesker. Jeg endte med at købe disse lækre shorts som man vidst også kalder “skorts” (En blanding af skirt/nederdel og shorts, hihi) og så købte jeg denne lækre stribede tee. En stribet tee kan man altid bruge, og denne her var superblød og virkelig lækker i stoffet. Jeg planlægger og drømmer om at sammensætte den stribede tee med en sort blazer og et par læderbukser.
Hvad synes I om mine køb?
KNUS WHITTA

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dag i instagrambilleder..