All black

Checked love

billeder til blog 011

billeder til blog 008

Hej læsere
Det er faktisk et stykke tid siden at jeg købte denne fine jakke på et loppemarked til en 50’er, men bedre sent end aldrig at dele den med jer, har jeg ikke ret?
Jeg var inde i byen og pludselig opdagede jeg at et par dygtige bloggere (Inklusiv et par af mine blog kollegaer hos Bloggers Delight) holdt loppemarked inde i en lille gård ved en sidegade til strøget.
Jeg var meget træt efter en masse butiksbesøg og shopping inde ved strøget så jeg var ikke inde ved loppemarkeds-arrangementet i specielt lang tid, men det lykkedes mig meget hurtigt at finde denne ternede skønhed.
Jeg elsker simpelthen tern – ALLE slags tern. Jeg elsker skovmandstern, jeg elsker tweedtern og rudetern. Naturligvis skulle denne jakke da med mig hjem.
Hvad synes I om den?
Jeg kan simpelthen ikke huske hvilken blogger jeg købte den af desværre, for hun har helt sikkert en fed stil, for det hun solgte var meget lækkert.
KNUS WHITTA

 

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All black