Checked love

Summer essentials

essentials 020 essentials 016 essentials 012

Similar shoes: LINK HER

HEJ GIRLS!
Her til sommer har særligt to items virkelig været er hit. Begge items har jeg dog kun haft lidt over en uge, men det er stadig sommerens store hit. Det ene er mine nye Espadrillos som jeg købte i Gøteborg. De kostede ingenting og de er virkelig fantastiske at gå i. Jeg elsker i det hele taget espadrillos og mine favorit er helt sikkert de pæne mørkeblå. Jeg har ovenover sat et link ind til et sted I kan købe nogle som ligner på en prik, og så er de super billige. Espadrillos skal virkelig prøves, for når man først har gået lidt med dem, så bliver man altså fan. Espadrillos sko former sig i den grad efter ens fod og er vildt rare at gå i.
Udover mine nye espadrillos, så er mit armbånd fra The Vintage også et af sommerens hit. Måske er det vildt varmt at gå rundt med et sort armbånd i denne hede, men jeg gør det alligevel, for jeg elsker det armbånd. Nu skal jeg bare have anskaffet mig et Balenciaga armbånd som jeg kan sammensætte snake-armbåndet med.
Hvad er jeres favorit-items denne sommer? Har I et helt særligt item som har fulgt jer igennem sommeren? Lad mig høre fra jer, her er lidt stille på bloggen.
KNUS WHITTA

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Checked love