Hvad skal du efter sommerferien?

Copenhagen Fashionweek Finale

Fashion week finale 061Fashion week finale 060PicMonkey CollagePicMonkey Collage1Fashion week finale 056

HEJ LÆSERE
Så er det blevet tid til at vise jer det sidste outfit jeg havde på til Copenhagen Fashion Week. Fashion Week var en fantastisk mulighed for at springe ud i nogle nye tøjkombinationer og items som jeg ikke har turde springe ud i før. Til Fashion Week hylder man jo naturligvis moden, men også kreativiteten og individualiteten og det er jeg i den grad stor tilhænger af.
Derfor brugte jeg selvfølgelig lejligheden til at lufte mine nye bukser fra Mads Nørgaard. Bukserne er lidt vilde og det er nok ikke bukserne man skal tage på hvis man ikke ønsker opmærksomhed, men jeg elsker dem. Jeg elsker vidden, jeg elsker striberne og jeg følte mig virkelig godt tilpas i dem. Jeg vil selvfølgelig stadig gå med bukserne selvom Fashion Week er overstået, men det var dejligt at få afprøvet dem og fået oplevet reaktionerne som kom på dem, og nu føler jeg mig rigtig tryg og tilpas i dem.
Jeg ville gerne have haft stiletter på til bukserne og buksernes længde passer faktisk også bedst til hvis jeg havde haft lidt højere sko på, men da vi skulle gå rigtig meget den dag, så besluttede jeg mig for at tage tennissko på. Det betyder også at buksebenene skal syes lidt op, men det er jo også nemt som ingenting.
Hvad synes I om outfittet?
KNUS WHITTA

 

bloglovin

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal du efter sommerferien?