Tea Party

Evaluering af første skoleuge

gadgets 005

HEJ PIGER
Wow, jeg har godt nok lært meget i denne første skoleuge. Jeg er jo startet på en skole hvor vi skriver tekster. Det gælder både noveller, manuskripter og journalistik.
Jeg vidste ikke at jeg havde så meget at lære, men det har jeg virkelig. Allerede i denne uge har jeg lært en række af nye ting, som jeg gerne vil remse op.

At modtage kritik
Jeg har selvfølgelig ikke lært det helt endnu, men jeg er godt på vej. Når vi har skrevet vores tekst i skolen, så skal de andre nemlig sidde og give den kritik og fortælle hvad man kan gøre bedre. Dette har jeg måske en lille smule tendens til at komme til at tage personligt.

At trække mig tilbage fra fællesskabet når jeg bliver træt
De første dage gik jeg meget op i at være social og ikke gå glip af noget, men jeg er blevet bedre til at slappe af, og lytte til hvornår min krop bliver træt og skal holde pause.

Lært nye ting om mine egne holdninger
Det lyder lidt mærkeligt, men når man snakker så meget med andre unge mennesker (mennesker som måske ikke er helt ligesom mig selv) så kommer man til at lære sine egne holdninger og værdier at kende.

 

Min første uge har alt i alt været god, men jeg er dødtræt og har det faktisk ikke særlig godt. Min mor har fødselsdag imorgen og desværre har jeg slet ikke haft tid til at forberede den, fordi at jeg har været helt færdig efter skoletid.. Det er jeg lidt ked af.  Nå, men jeg er virkelig glad for skolen og mine nye klassekammerater, så alt er godt.
Har I haft en god første skoleuge?
Lad mig høre fra jer, i kommentarfeltet!
KNUS WHITTA

 

12 kommentarer

 • Rebecca

  Tillykke med din mor i morgen. Er glad for at du havde en god uge. 🙂
  Jeg havde det ærlig talt meget hårdt med alle de nye mennesker, og fik også et panikanfald i dag over noget, som de fleste synes er vildt let og ja… Og det var foran hele klassen, så… Er bare glad for weekenden nu. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Wow, det lyder som om at du har kæmpet en del – du kan holde en velfortjent weekend. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esther

  I forhold til kritik burde du se det som en god ting. 🙂

  Fx i min hverdag som amatør kunstner, er al kritik velkommen hos mig, da jeg dermed kan blive bedre. 🙂 og jeg ser det mere som konstruktiv kritik, nemlig en form for feedback på, hvad andre syntes der kan gøres bedre. Jeg oplever tit, at jeg ikke kan se fejl ved mine egne værker, men det kan folk udefra. Og det er jeg taknemmelig for, at få og vide. 🙂 Så kan jeg forbedre mig og blive endnu bedre!
  Uden nogen form for kritik ville man bare blive ved, med og lave samme fejl igen og igen. 🙂 Så du skal ikke tage det personligt. Det er ikke et angreb mod dig, men en stor hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B

  Kender godt til følelsen ved kritik. Også i situationer, hvor jeg selv skal give kritik, da jeg nemlig er bange for at folk ikke vil se det som noget konstruktivt, men mere som noget personligt, men jeg tror bare, at man skal lære at tage folks kritik som noget virkelig positivt, da de jo bare ønsker, at man skal gøre det bedre, så de en dag slet ikke har noget at kritisere. Den bedste måde man lærer på er jo også ved at høre andre folks mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Alberte
  Ej et fedt IPhone-Cover, hvor er det fra?
  Og fedt at høre at du lærer en masse på den nye skole 😉
  Knuz Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde!

  lækkert indlæg. Tænkte på, hvor du har købt dit penalhus?
  – Det er nemlig super fint!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Alberte
  Jeg synes, det lyder rigtig sejt, med den skole du er startet på, da jeg selv interesserer mig for at skrive. Jeg synes, din blog er rigtig god, og du har været med til at inspirere mig til, selv at starte en blog, som jeg nu har gjort.
  Tillykke med din mor!
  Mvh. Selma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  wow det lyder som om du har det hårdt men tag det helt stilleog roligt. Kritik er en positiv ting. Jeg har haft en helt vild god uge men holdt fri fredag og tordag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma-Marie

  Det lyder dødspændende med sådan en skole hvor man skriver! Held og Lykke med det, fremover!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tea Party