Ciff event

Fashion week – day 1

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1

Billeder af Amanda fra Madeindk.dk

Tunika: Malene Birger – Espandrilles: Similar here – Taske: Pauls Butique – Armbånd: The Vintage

HEJ LÆSERE
Første dag af Fashion Week var jo somsagt igår, og det var en meget stor oplevelse som jeg ikke vil glemme foreløbig. Derfor skal der jo også massere indlæg på bloggen, så jeg altid kan kigge tilbage på det og huske hvordan min første “rigtige” fashionweek fandt sted.
Jeg har delt nogle billeder fra Ciff-eventet, men jeg synes ikke at I skal snydes for lidt outfitbilleder fra dagen. Jeg havde nuppet min mors tunika og måtte hurtigt indse at det var utrolig dumt – for der var SÅ varmt til eventet og vi havde jo en vildt varm dag igår. Nå, men jeg elsker tunikaen, så helt dumt var det vel ikke, haha.
Hvad synes I om outfittet?
Som I kan se så fik vi en fin lille Ciff-pose med en masse lækre gaver, og dem vil jeg også dele på bloggen senere – glæd jer!
KNUS WHITTA

 

bloglovin

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciff event