Update fra sygesengen

Går du med en skuespiller i maven?

HEJ LÆSERE
Jeg har længe – faktisk i mange år, gået med tanken om at skulle på en højskole. Jeg havde jo en lille drøm om at komme på efterskole, men da tiden kom, så var jeg bare ikke parat. Jeg elsker dog tanken om at bo for sig selv, sammen med andre unge, som deler samme interesse som en selv. Derfor blev jeg også meget glad, da jeg hørte om Ryslinge Højskole, som jeg faktisk har fået et fantastisk indtryk af.
Jeg så nemlig deres præsentationsvideo, og det hele virkede bare så ordentligt og seriøst. Jeg er en person som elsker struktur og elsker (især når det gælder teater) at det har en professionel vibe. Sådan virker det på Ryslinge Højskole.
Og så er det jo heller ikke nogle skade til, at de samarbejder med en masse professionelle som i den grad har formået at få succes. I videoen nedenfor er der også interview med en meget kendt skuespiller som arbejder sammen med Ryslinge Højskole.
Så går du med en skuespiller i maven, og overvejer om du skal tage springet, og finde ud af om drama er dig, så tjek lige videoen nedenfor, du bliver garanteret fanget af den.
KNUS WHITTA

Sponsoreret indlæg, men baseret på egne tanker og holdninger.

7 kommentarer

 • Lisa

  Det lyder virkelig fedt!
  Jeg har selv været på højskole i et år 😀 Det var det bedste år i mit liv, og jeg vil anbefale det til alle! Jeg gik på Ungdomshøjskolen ved Ribe, som er en højskole for 16-19-årige. Da jeg gik der, havde jeg også en masse med teater og skuespil at gøre, men det er der desværre ikke noget af lige pt., men det er stadigvæk et fantastisk sted og en fantastisk oplevelse! 😀
  Man kan læse mere her: http://www.uhr.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Btw så har jeg også gået i parallelklasse med Susan A. Olsens yngste datter 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Alberte
  Hvor lang tid skal du egentlig gå på skrive- og tekstskolen?
  Drømmer du stadig om at blive skuespiller?
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Emilie,
   Jeg drømmer stadig om at blive skuespiller, men jeg har også andre ting som jeg drømmer om, så ligenu er jeg lidt splittet. 😀
   Jeg skal gå på Skrive og tekstskolen indtil Juni næste år. 🙂
   Knus herfra! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Drømmer selv om et højskoleophold men nok med et andet emne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucca

  Går selv på Ryslinge efterskole og det er meget meget anbefalelsesværdigt! Jeppe (som er med i videoen) er en mega god og dygtig lærer. I det hele taget er der bare en mega god stemning på stedet 🙂 Er helt sikker på det også bliver mega fedt når højskolen kommer igang!

  Fedt du også skriver om sådanne ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Alberte,
  Hvor er det bare fint, at du har fundet noget, du gerne vil. Jeg brænder også selv for teater (og musical), og jeg skal højest sandsynligt også selv på højskole.
  Jeg går dog på 2. år på en 2-årig musicaluddannelse, som jeg skal færdiggøre først, og derefter regner jeg med, at jeg skal et halvt år på et Elite Teater-akademi i Odense. Men derefter håber jeg på, at kunne drage et halvt eller et helt år på højskole. Jeg står dog mellem Rødkilde Højskole (hvis jeg i sidste ende vælger teater-vejen) og Snoghøj Højskolen (hvis jeg hellere vil satse på at blive musicalperformer).
  Jeg tror virkelig, at en højskole kan hjælpe en på så mange fronter.

  //Malene Matzen
  http://www.malenematzen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update fra sygesengen