One shirt - two styles

Gant Rugger Woman // COVER

Outfit gant rugger 046 Outfit gant rugger 032 Outfit gant rugger 035

HEJ LÆSERE
Igår skrev jeg på bloggens facebookside ‘Whittaheart’ at jeg skulle til åbning af Gant Rugger’s nye kvindelige kollektion. Jeg har kendt mærket Gant Rugger meget længe, da det er min brors yndlingsbutik – så jeg var selvfølgelig ellevild da jeg fandt ud af at de ville begynde at lave kvindetøj. Tøjet til kvinderne ligner lidt tøjet til mænd, men tøjets pasform er naturligvis lidt anderledes. Kollektionen består f.eks. af sweatre, skjorter og en VILDT fed collagejakke, som jeg også har taget billeder af.
Arrangementet var superfedt, men vi gik rimelig tidligt, da der var rigtig mange mennesker. Der var sat en hyggelig bar op, hvor man kunne få en kølig drink, og så var der en DJ som spillede lidt dæmpet musik.
Gant Rugger ligger i Kronprinsensgade i centrum af København.
KNUS WHITTA

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One shirt - two styles