Outfit for the gant Rugger opening

Marlene Birger cover

Marlene Birger covergadgets 010

HEJ LÆSERE
Efter mit indlæg om evaluering af første skoleuge, hvor jeg blandt andet havde et billede af dette mobilcover, så er der kommet en del spørgsmål omkring det, så nu vil jeg forklarer lidt mere om det.
Jeg var nemlig på jagt efter et mobilcover som var designet af en af mine yndlings modedesignere. Først var jeg meget hooked på at anskaffe mig et Marc Jacobs mobilcover, men desværre laver de kun covers til iphone 5. Derefter faldt jeg for Gannis nye mobilcover med et yndigt blomstermotiv, men desværre havde de også kun dét i iphone 5. Efter lang tids søgen fandt jeg så dette iphone cover fra Marlene Birger, som virkelig vandt mit hjerte. Jeg elsker mønsteret, og så synes jeg at det ser super eksklusivt ud.
Coveret koster 200 kroner, så det er lidt dyrt, men jeg tabte altså bare mit hjerte til det, og så vil jeg gerne give lidt ekstra for det.
Hvis du også gerne vil have coveret så kan du købe det HER

KNUS WHITTA

 

bloglovin

3 kommentarer

 • Agnete

  Et fint cover men ville nok ikke give så megedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Virkelig fint cover:)

  Liiivelife.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et super flot cover, elsker det virkelig 😀

  Det skal dog lige siges, at hun hedder Malene, ikke Marlene 😉

  trendniq.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit for the gant Rugger opening