Goodies from CIFF

Tea Party

cover and outfit 025 cover and outfit 019 cover and outfit 024Skjorte: Heartmade – Bukser: Won Hundred – Sko: Ukendt – Armbånd: Ukendt – Solbriller: Ray Ban

HEJ PIGER
Igår efter skole blev der råhygget med min mor. Jeg er et rigtigt familiemenneske, og jeg synes faktisk at det er svært at være begyndt i skole igen, for jeg kan næsten ikke undværer mit hjem og de trygge rammer.
Idag efter skole besluttede min mor og jeg, at holde et lille teselskab ude i vores forhave. Vi  plukkede lidt hvide ribs, lavede en kande te, og en tallerken med chokoladesmåkager.
Der fik vi snakket om stort og småt og fik evalueret de seneste par skoledage. Jeg overvejer at lave et indlæg hvor jeg skriver lidt om min første skoledag på min nye skole – hvad ville I sige til det?
I er desuden blevet en smule tavse i kommentarfeltet – er I her stadig, eller hvad sker der? Savner at høre lidt fra jer, det er jo lidt halvmærkeligt at skrive ud til intetheden, haha.
Hvad synes I om outfittet jeg havde på til det lille “tea party?”
KNUS WHITTA

 

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodies from CIFF