Sneak peek // Birthday dress

Birthday night

atten år 015 atten år 018 atten år 020 atten år 021 atten år 022 atten år 025

Nu er jeg blevet atten år, og det blev fejret med stort bravour igår, da nogle venner af familien kom forbi.
I den forbindelse fik jeg også mulighed for at lufte min nye Stine Goya kjole, som nogle muligvis havde gættet at jeg havde købt, da jeg viste et billede af posen på instagram (Hvis I vil følge mig hedder jeg Bertewhitta).
Jeg var forleden inde og købe denne kjole, og det var med jeres hjælp at jeg besluttede mig for at det skulle være lige præcis den! Jeg lavede et indlæg for et par uger siden, som I kan læse LIGE HER, med et kjole-dilemma og jeg kunne ikke bestemme hvilken af tre kjoler jeg skulle købe, men der var stor enighed fra jer, om at det skulle være denne, og det er jeg rigtig glad for at I syntes, for det var altså også den jeg inderst inde håbede mest, I ville stemme på, haha.
Jeg er så glad for den, og den er endnu pænere i virkeligheden ind på billeder (hæhæ.) Nu glæder jeg mig til at skulle gå til rigtig mange fester i kjolen, for nu er jeg atten, og kan gå lovligt i byen, haha.
Pssst, jeg kan iøvrigt røbe at jeg fik et viiiildt lækkert kamera-objektiv i fødselsdagsgave, så nu bliver blogbillederne en helt ny kvalitet – så glæd jer!
xx Whitta

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peek // Birthday dress