Stella Nova silver pants

Blurred in gold

billeder 160 billeder 161 billeder 165

HEJ LÆSERE
Så er det blevet tid til endnu en af mine favoritter fra Munthe. Efter at jeg havde været inde i Munthes showroom i meget kort tid, fik jeg øje på denne guld-jakke. Jeg er vild med jakker (jeg har over 9 jakker i min gardrobe) og denne jakke er ikke en undtagelse. Jeg kunne desværre ikke helt passe den, men jeg tænkte at jeg alligevel lige ville vise jer den. Forestil jer den til en som er liiiidt større end mig, haha. Guld bliver også en farve som går igen, i næste års kollektion hos Munthe. Udover denne fine jakke, kan man nemlig også finde den fineste buksedragt i guld! – Jeg er vild med guld, men desværre er det rimelig sjældent at man kan finde tøj i den farve. Jeg tog også nogle billeder af buksedragten, men desværre kom de billeder ikke helt til sin ret, så den må I vente med at se til næste sommer, når tøjet kommer i butikkerne! Hvad synes I om jakken? Hvad synes I om farven guld? Kommenter endelig – jeg elsker jeres kommentarer!
KNUS WHITTA

 

bloglovin

1 kommentar

  • Agnete

    Sikke en fin jakke 🙂 Ville nok selv vælge noget andet men 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stella Nova silver pants