Birthday night

Calvin Klein Jeans tee

PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1Så er det tid til at fremvise lidt forskellige af mine fødselsdagsgaver, for jeg havde jo fødselsdag for et par dage siden. Jeg havde meget længe gået og ønsket mig denne Calvin Klein Jeans T-shirts som jeg havde opdaget på webshoppen Mytheresa, men desværre var den udsolgt over alt på internettet. Heldigvis var min kære mor vågen da hun gik på strøget, og så at en pige havde præcis dén t-shirt på, og hun fór hen til hende for at spørge hvor hun havde fået den. Pigen fortalte at der var åbnet en Pop-up store i Illum med Calvin Klein jeans, og min mor gik straks ind for at lede efter trøjen. Den var dog udsolgt i alle størrelser, bortset fra Medium, så den købte hun. Jeg er vild med at den er lidt stor, og når jeg folder ærmerne lidt op, så passer den helt perfekt.
Hvad synes I om den?
xx Whitta

 

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday night