Birthday night

Calvin Klein Jeans tee

PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1Så er det tid til at fremvise lidt forskellige af mine fødselsdagsgaver, for jeg havde jo fødselsdag for et par dage siden. Jeg havde meget længe gået og ønsket mig denne Calvin Klein Jeans T-shirts som jeg havde opdaget på webshoppen Mytheresa, men desværre var den udsolgt over alt på internettet. Heldigvis var min kære mor vågen da hun gik på strøget, og så at en pige havde præcis dén t-shirt på, og hun fór hen til hende for at spørge hvor hun havde fået den. Pigen fortalte at der var åbnet en Pop-up store i Illum med Calvin Klein jeans, og min mor gik straks ind for at lede efter trøjen. Den var dog udsolgt i alle størrelser, bortset fra Medium, så den købte hun. Jeg er vild med at den er lidt stor, og når jeg folder ærmerne lidt op, så passer den helt perfekt.
Hvad synes I om den?
xx Whitta

 

bloglovin

7 kommentarer

 • Hvor er det bare nogle fine billeder <3. Og t-shirten er SÅ lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hvor er du sød, tusind tak! <3
   Ja, jeg er også såå glad for t-shirten :DD

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den samme t-shirt, den er så lækker, jeg elsker den!!! Jeg købte min på boozt.com, og jeg mener ikke at den er udsolgt endnu, bare et godt råd hvis nogen leder efter den 🙂

  knus kathrine
  http://www.more-than-minimalism.squarespace.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LUISA

  Lækker blog, en af mine yndlings. Vil dog lige høre, hvor du har købt dine bukser? Super fede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Mine bukser er fra Won Hundred. 😀 Det er utroligt fede bukser <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma-Marie

  Er vild med det enkle look den har, uden bare at være helt hvid

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday night