Chanel In action

It’s my birthday!

atten år 049

Så blev jeg endelig atten år! Jeg har glædet mig så meget til denne dag, og alle de muligheder jeg nu omsider har. Jeg kommer muligvis til at lyde nørdet nu, men jeg glæder mig også helt vildt til at stemme, og er meget glad for at have stemmeret. Jeg er selvfølgelig også superglad for at jeg nu kan komme lovligt i byen, for med mit unge “look” så er det ofte svært at snyde sig ind (haha.)
Men nu er jeg atten, og jeg er blevet fejret SÅ godt! Igår havde mine forældre forberedt et surpriseparty hvor der kom gæster, og det var virkelig hyggeligt. Det betyder så også at jeg er megatræt idag, og at der nok ikke kommer så meget blogging idag – jeg håber at I kan bærer over med mig.
XOXO Whitta

17 kommentarer

 • Kære søde Alberte
  Tillykke med fødselsdagen, håber du får en god dag 🙂
  Knus Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tusind tak søde – det var en fantastisk dag! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Stort tillykke med fødselsdagen! Jeg håber at du får en fantastisk dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tusind tak søde! <3 Tjekker lige din blog ud! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stort tillykke med dagen!!

  knus kathrine
  http://more-than-minimalism.squarespace.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TiLlykke med dagen ,JEG HAR OGSÅ FØDSELSDAG IDAG ! Og jeg bliver 20 år xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   TILLYKKE! 😀 <3 Jeg kender næsten ingen som har fødselsdag 28. September, så det er ret sjovt 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  TILLYKKE SMUKKE ALBERTE <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke smukkeste Alberte!

  Håber du havde den bedste dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjertelig tillykke med de 18 år! 😀 Hvor spøjst, jeg fyldte nemlig 20 i lørdages (d. 27.), så jeg deler din fødselsdagsglæde 😉 Godt nok fyldte jeg ik 18 år, men 20 er nu også en rimelig intimiderende alder, da man jo så officielt er trådt ud af teenageårene og nu egentlig kan kalde sig voksen. Brrr, så jeg er vist hoppet med på “19 år for 2. gang”-vognen ;P Men det er også fedt at blive et år ældre, der åbner sig nye døre der bliver spændende at udforske, og man bliver nye erfaringer rigere. Jeg kan dog godt selv huske hvor forfærdelig nervøs jeg var, for at fylde 18 år. Alt det gøgl med skat, stemmeret, tandlægeregninger, myndighed og ansvar for sig selv synes jeg var en lige lovlig stor mundfuld oven i alt mulig andet, men så er det jo så mega dejligt og priviligeret, når man har venner og familie der står klar med hjælp og trøst, og jeg vil vove at påstå at jeg har rykket mig sindsygt meget på de 2 år siden jeg blev 18. Ikke alene hviler jeg mere i mig selv (efter det hele lige fik lov at falde til ro), så har jeg også fået lov at opleve så mange nye ting, hvilket er super fedt, og jeg fortryder ikke spor! Kun at jeg ikke kan gå tilbage og opleve det igen 😉 Hæhæ
  – Så mit råd til dig vil være; nyd det! Også selvom det måske er skræmmende eller svært. Det er bare en sur del af hele kagen, der i sin helhed må nydes. 🙂

  Håber at du kunne bruge min “lille” peptalk, om ik andet så skal du i al fald have et tillykke med fødselsdagen og at jeg håber du havde en fantastisk dag, og al held og lykke fremover 🙂

  Kh. Anna-Sophie
  http://www.annahontas.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel In action